vrijdag 13 mei 2011

Reactie

Hallo Shin-medewerkers,

Dankbaar zijn wij jullie dat we dankzij jullie goede begeleiding en degelijke hulp bij de keuze van onze adoptiehondjes, nu zo gelukkig zijn dat we hen zo gelukkig hebben kunnen maken.

Het contact met jullie vrijwilligers tijdens de hele procedure die professioneel werd uitgevoerd, was uiterst aangenaam en getuigde van zorgvuldigheid en bekwaamheid.

De roddelpers haalt wat graag uit en heeft zich hier verraden door klakkeloos een wraak verhaal van een gefrustreerde ex partner te misbruiken.

Laat u er niet aan vangen, lieve mensen, ACE-SHIN staat voor zorg en kwaliteit! Rescue met het hart op de juiste plaats!

Petra en Dirk.

1 opmerking:

  1. aan ace chartity, al zijn medewerkers, ook de vrijwilligers, een dikke dieren proficiaat voor jullie werk, moed en goede hart om al deze woefjes zo veel liefde, terug het vertrouwen te geven daar hun levenomstandighen zo slechts zijn, mishandeling, de dodingstation, enz, ik steun jullie volledig en plaats regelmatig met te delen op mijn muur fk, de woefjes in de sterke hoop zo veel adopties mogelijk en echt er zijn geen woorden genoeg om je te steunen en je proficiaat te zeggen en verder het beste te wensen, met liefde, in liefde en licht ! josiane

    BeantwoordenVerwijderen