Over A.C.E / SHIN

A.C.E (Nederlandse & internationale tak) staat voor Animal Care España, SHIN (Belgische tak) voor Spaanse Honden In Nood. Sinds 1999 houdt Fabienne Paques zich dagelijks bezig met de opvang en de zorg voor alle honden die in El Refugio in Mijas, Zuid-Spanje, worden binnengebracht.

A.C.E./SHIN zet zich in tegen het mishandelen en doden van (zwerf)honden in Zuid-Spanje. Met de medewerking van ruim 250 vrijwilligers in Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Spanje proberen wij deze honden van de dood te redden door hen op te vangen in onze refugio en op zorgvuldige wijze een nieuwe thuis voor hen te vinden, een gouden mand.

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 honden een nieuw leven kunnen geven en is onze stichting een van de grootste in Spanje. Onze refugio (asiel) huisvest per maand 350 honden en al deze honden krijgen dag in dag uit de verzorging die zij nodig hebben, zoals voedsel en medische zorg. Elke hond, ziek, oud of met een handicap, krijgt bij A.C.E./SHIN een eerlijke kans. Een kans die deze stakkers in de vreselijke dodingstations niet krijgen.

Meer informatie en een uitgebreide database van de honden ter adoptie kunt u vinden op onze officiële website http://www.ace-charity.org/