dinsdag 27 augustus 2013

Pippa (vroeger Lucinda)

Op woensdag 14 augustus mochten we onze 4de (!) ACE-hond gaan afhalen in Zaventem. Ook al was het nu al voor de vierde keer, het blijft toch altijd een spannend moment hoor. Wanneer de kooien dan eindelijk de deuren van de aankomst uitkomen en je al een kleine glimp van je hond kan opvangen,  voel je je weer zo blij en gelukkig als iets.

Toen we Pippa in onze armen kregen, kwispelde ze al dadelijk met haar staartje en kwam ze zelfs al een lekje geven. Ze voelde zich dus al meteen thuis en veilig bij ons. Onderweg naar huis hebben we nog lang in de file gestaan en ook toen is ze heel flink gebleven. 

Wanneer we dan uiteindelijk thuiskwamen, waren de andere honden ook al nieuwsgierig naar haar. De eerste twee dagen was het nog wat grommen en jaloezie. Pippa mocht niet in hun mandje zitten of wanneer wij met Pippa bezigwaren, kwamen ze ertussen hangen. Ze moesten elkaar een beetje gewoon worden hè. Maar vanaf dag drie hebben ze Pippa helemaal aanvaard in hun bende en spelen en slapen ze zelfs samen. Pippa mag nu zelfs al naast hen in de zetel liggen. Ze kunnen haar al niet meer missen, want toen ik met Pippa naar de dierenarts was om te zien of alles in orde was, waren de andere honden al aan de deur aan het wachten tot we thuiskwamen.

Alles valt dus heel goed mee met ons, Pippa en de rest. Ik ben blij dat ik er weer eentje heb kunnen redden!

Groetjes van de baasjes Nancy & Bruno
en een dikke lek van Nino, Sali, Kiki en PIPPA
Geen opmerkingen:

Een reactie posten