maandag 30 juli 2012

Magic

Magic is sinds maart bij ons en heeft een superlief karakter. Anna is zijn beste vriend; hij speelt, loopt, wandelt en traint graag met haar. Sinds hij bij ons is, is hij heel rustig geworden. Als hij genoeg beweging krijgt, kan gaan wandelen en mee kan gaan fietsen, is hij superblij. Magic is ook nog steeds gek op balletjes (zeker als ze piepen) en kan er lang mee spelen.

Op de hondenschool is het een snelle leerling; hij luistert heel goed. Ook is hij lief tegen alle mensen; we zijn heel blij met hem. Ons leven is in positieve zin veranderd sinds we hem hebben.

In ons gezin met drie dochters geniet hij van de aandacht. Het enige wat hij nog moet leren, is andere honden te kruisen bij het wandelen zonder ernaar toe te willen. Volgende week mag hij mee op vakantie, gaan wandelen in de Alpen in Italië, we denken dat hij de bergen wel leuk zal vinden!

Luk


1 opmerking:

  1. Echt super voor Magic ! Hij was zo ongelukkig in zijn hok in de refugio en op zo'n korte tijd helemaal opengebloeid... Echt tof voor hem en de hele familie !

    BeantwoordenVerwijderen