zaterdag 14 mei 2011

Reactie

Hallo shinners,


Ik weet dat jullie je sowieso niet laten klein krijgen door negatieve publiciteit, toch wil ik jullie een hart onder de riem steken.

Ik denk dat we voor ogen moeten houden dat dit artikel is opgesteld door enerzijds meneer X, die op deze manier wraak wil nemen op Vicky. Anderzijds heb je die blaaskop van de BLID... laten we vooral niet vergeten dat hij anno 2009 SHIN kapot wilde maken toen er sprake was van een verbod op de invoer van buitenlandse honden (tenzij je kweker was, zo zat het nietwaar). Met vereende krachten hebben we toen Blanchart terug met zijn beide voeten op de aarde gebracht, natuurlijk ziet hij nu zijn kans schoon om SHIN in een slecht daglicht te stellen... Hij kan het nog steeds niet verkroppen dat buitenlandse sukkeltjes dankzij SHIN een nieuw leven tegemoet gaan in eigen land. Voor hem telt enkel het Belgische dierenleed... Is het dan een kwestie van dierenliefde of een kwestie van racisme en discriminatie?! Zoiets kan je geen echte rescue noemen. Enkel de Belgische asielhonden verdienen een tweede kans, te gek voor woorden. Natuurlijk verdienen ook zij een tweede leven, maar dierenliefde stopt niet bij de grens. Denk aan alle woefers die al gered zijn, daar kan meneer X noch 20 van die blaaskoppen iets aan veranderen!!!

Ach mensen laat jullie niet kennen, ik wéét hoe sterk jullie zijn, toen ik zelf nog mee aan het front stond was SHIN al zoooooooooo sterk en groot, dat zal hierdoor niet veranderen. Kop op en keep up the good work,

Jolien

1 opmerking: