dinsdag 17 mei 2011

2de GHIESLERR evenement

Op 16 april jl. werd het tweede GHIESLERR evenement georganiseerd ten voordele van onze allerliefste SHIN-honden en hun baasjes in taverne De Ghieslerr te Sint Pieters Leeuw.

Een SHIN-bijeenkomst om U tegen te zeggen!

Corinne vertelt:

Zaterdag 16 april was het eindelijk zo ver na talloze weken van voorbereiding.

De zon was van de partij en rond de middag waren Stefan en ikzelf al aanwezig om alles in orde te brengen, de wegwijzers te gaan hangen voor de wandeling, tombola uitstallen, de wandeldocumenten klaarleggen voor de eerste enthousiastelingen.

Die eerste enthousiastelingen waren zeer vroeg want rond 14 u kwamen

Diane en Mattie reeds toe met een deel van hun kroost waaronder Victor, de laatst bijgekomen gelukkige Bodeguero waar Diane haar hart sneller voor ging kloppen tijdens haar vorig bezoek aan de Refugio.

Stilaan komt iedereen toe, eventjes is het een hectisch gedoe, inschrijven, cadeautjes uitdelen (sponsorzakken die onze ‘gouden tip dame’ Cynthia heeft gekregen van Zoomart Aalst, Duck bonnen geschonken door BVBA Straetmans). Ook de bestellingen voor het avondmaal moeten kloppen opdat het vlot zou kunnen verlopen in de keuken.

Mick en Freddy zijn ondertussen ook toegekomen met hun 3 SHIN viervoeters. Even aansleuren van het gerief van de shin-shop en dan klaar voor de verkoop. En het werd een hele goede verkoop, vele anwezigen ontdekten de mooie artikels in onze shop en waren gretig om allerlei te kopen!

De namiddag verloopt vlot, de wandelaars komen tevreden terug van de wandeling die ongeveer een uurtje in beslag neemt. Ondertussen is de televisieploeg van de lokale televisie RingTV toegekomen, zij filmen
de modeshow en nemen verschillende interviews af.

12 honden namen deel aan de modeshow waarvan de hoofdprijs, een bon van 25 €, geschonken werd door Eric en Paulette van taverne De Ghieslerr. Elke deelnemer ging met een mooie prijs naar huis.

De avond zet stilletjes aan in, het eten smaakt en de gesprekken tussen SHIN leden, adoptanten en vrijwilligers gaan maar door.

Rond 21 uur kunnen we stilaan afsluiten, de laatste niet verkochte tombola’s worden ingepakt, de tafels worden terug op orde gezet en de wegwijzers van de wandeling worden terug opgehaald.

Moe maar tevreden kan ik naar huis rijden met mijn drie eigen SHIN meisjes, Pluche, Niña en Angel die natuurlijk ook van de partij waren.
Stefan is achtergebleven om nog wat mee te helpen met de SHIN afwas in de keuken.

Het werd een geslaagd evenement met ongeveer een 70-tal deelnemers en heel wat honden.

Samen met de 10% van de opbrengst van het avondeten, ons geschonken door Eric en Paulette van De Ghieslerr, bracht deze dag 700 euro op voor de Refugiohondjes!

Dank aan alle helpers en alle sponsors en eveneens aan RingTV.

Een heel speciale dank aan Eric en Paulette van taverne De Ghieslerr voor hun steun en hulp om deze dag mogelijk te maken.

Corinne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten