vrijdag 25 februari 2011

ONZE INGANGPOORT IS GESTOLEN !!!!!!

Het is niet te geloven maar waar, van de morgend kwamen we aan in onze refugio, en onze ingang poort van onze speelweide is weg, we hebben geen flauw benul hoe dit is kunnen gebeuren en we zijn werkelijk het hart er vanin, de weinige beweging die we onze hondjes konden bieden is nu afgeknakt,... we moeten een nieuwe poort laten maken, maar kunnen ons dat echt niet permitteren, nu is mijn vraag of we hier een actie van kunnen maken, en of er iemand kan helpen, om ons een poort te bezorgen, zodat onze hondjes weer rennen kunnen, ... de politie zegt ons dat het een diefstal is voor de ijzerwaarde van de poort,...hoever kan het gaan,...


Wie kan ons helpen,...we hebben een offerte laten maken en een nieuwe poort kost 875 euro,...Fabienne

3 opmerkingen:

 1. Als het om het ijzer gaat, is het misschien handiger een houten te laten zetten? Anders loop je het risico dat ze weer gestolen wordt. Het nadeel is natuurlijk wel dat een houten poort waarschijnlijk meer onderhoud nodig heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe groot moet ze zijn fabienne?
  Ik kan wel eens kijken of er hier nog iets ligt ,al is het maar weer tijdelijk tot er geld voorhanden is?

  groetjes
  Sandra en Dali (vroeger Wolf)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien eens informeren bij een firma die (houten)poorten maakt. Misschien hebben zij showmodellen (als zoiets al bestaat bij poorten).

  grtjs
  Alette & ace hondje Famke

  BeantwoordenVerwijderen