maandag 6 september 2010

De bank......die is snel bezet...

Hier een foto die wij met jullie willen delen. Onze 6 lieverds die de bank als ultieme mand zien en als wij koffie gaan halen meteen wel weten wat ze met de lege ruimte op de bank moeten doen....lekker slapen...


Vier van onze honden komen bij ACE vandaan. Zoë onze nu bijna 11 jarige westie, Noa de bassethound, Doby onze podenco , en sinds een week woont ook Lydia (bij ons JJ) bij ons. Stuk voor stuk zulke schatten van honden en met elkaar een hechte groep.
Ongelooflijk hoe snel het wennen ook gaat. Noa de bassethound was dagenlang angstig voor ons, maar met de groep meteen dikke maatjes. Nu ligt ze het liefste op je schoot te slapen.
JJ werd meteen door de groep opgenomen en is (ondanks haar manke achterpootje) het renmaatje van Doby, de podencootjes rennen wat af op ons terrein.

We zijn zo blij dat wij ACE hebben leren kennen, daar nu al geruime tijd ook vrijwilligers zijn met huisbezoeken en opvang op Schiphol en vooral het goede contact met Rineke (en Chantal) waarderen we enorm....
We zijn Rineke nog elke dag dankbaar dat ze Noa onder onze aandacht heeft gebracht en ondanks de moeite die Noa met ons de eerste dagen en onze katten had, is ze nu een onmisbare schat..

Wij hopen iedereen ook op de ACE dag te kunnen zien!

Lieve groeten, Ilse, Maarten en Airyn Loeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten