zondag 26 april 2009

Zwarte honden...

Het valt toch wel erg op...zoveel prachtige zwarte honden in de refugio...en bijna allemaal zijn ze er zo lang...waarom ?
kijk dan toch eens :

Lieve prachtige lucky...zo'n mooie lieve hond...zijn broertje mazzel is al lang geplaatst...mazzel was niet zwart.....en lucky ? hij is zwart...hij wacht al veel te lang...hopelijk valt iemand toch op zijn mooie snoetje

en dan dirk...voor die oogjes smelt je toch ? ook dirk zit er al zolang....waarom ? waarschijnlijk omdat hij zwart is...


carbona....het liefst word ze samen geplaatst met miel...maar ze kan ook alleen ...maar niemand wil carbona...is het omdat ze het liefst samen met miel is of is het omdat ze zwart is ?


en mowgli...gered door een stagiaire...zij viel ook op hem...maar waarom niemand anders ? kijk dat snoetje nou.....


of robby ...een kleintje...meestal hebben de kleintjes zo een baasje...maar robby ? hij zit er ook alweer bijna een jaar....
ik vraag me af wat het is met die zwarte hondjes....een super karakter is blijkbaar niet genoeg ...blijkbaar moet je liever wit zijn....gevlekt ...gespikkeld....ik hoop dat deze hondjes ook eens een baasje vinden....of dat er iemand interesse toont...zelden krijg ik reacties op advertenties met zwarte hondjes.....maar we blijven duimen...duimen voor de zwartjes.............
joyce slagt

7 opmerkingen:

 1. Het is godgeklaagd,niwaar!?
  Tweevoeters weten niet wat ze missen .
  Nét omdat je bij ons niet afgeleid wordt door vlekjes en kleurtjes allerlei enzo, kan het niet anders dat onze 'ogen' meteen opvallen. En die vertellen een verhaal van zachtheid, vriendelijkheid en trouw!
  Hou moed, jongens! Mijn tweevoeter is uiteindelijk gekomen die van jullie is misschien op weg!
  en Remeber: BLACK IS BEAUTYFUL!
  knuf en snuf van zwarte Puli

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed hoor Puli, het is ongelooflijk, zelf hebben we 4 zwarte makkers, zo lief en hun prachtige ogen springen eruit. Het is gewoon discriminatie, kijk toch eens wat een prachtige kanjers. We blijven allenmaal duimen voor jullie hoor! De tweevoeters weten niet wat ze missen!
  Ik blijf geloven in een plekje voor jullie.
  Houd moed!
  Knuf van Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey,
  Ik ben wel geïnteresseerd in Lucky of Dirk. Ik twijfel alleen nog wie het beste bij mijn twee niet al te simpele poezenbeesten zou passen. Dus als jullie tips hebben om honden te introduceren bij poezen die nog nooit een hond gezien hebben. Graag! In september toen ik vrijwilligerswerk deed in het asiel waren oa Dirk en Lucky me al opgevallen. In mei ga ik terug, hopelijk kan ik dan een "moeilijke" beslissing nemen.
  Groetjes
  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, Nathalie,
  Het kan raar lopen met honden en poezen, he?
  Ikzelf moet ze ni hebben! Telkens er een poes uitdagend over onze hofmuur loopt wordt ik wild.
  Ik blaf nooit ofte nimmer, behalve wanneer ik een kat tegenkom. Mijne voorganger daarentegen, Fritske, blafte steeds tegen alles en iedereen (zelfs tegen zijn eigen schaduw), maar sliep vreedzaam met drie poezen in zijn mand.
  Ik weet zeker dat er ergens wel iemand is die je bij het probleem zal kunnen helpen.
  Wij duimen ervoor dat het zal lukken.
  dikke hoopvolle knuf en snuf van Puli

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo Nathalie
  De ervaring met de opvanghondjes en de huispoezen heeft mij al geleerd dat als de poes niet wegrent maar eerder eens uitvalt of blaast of grolt naar de hond (dus een beetje stout poezengedrag vertoont) de meeste honden dit vrij snel snappen en de poes met rust laten;als jij zegt dat je poezen niet al te simpele beesten zijn, zou het kunnen dat het probleem zich vanzelf oplost! succes
  Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ons zwartje doet niet liever dan poes plagen, maar pijn doen doet hij niet, want al vlug had hij begrepen dat poes niet met zich laat sollen. En anders zijn wij altijd in de buurt om als scheidsrechter te fungeren.
  Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van de adoptie van ons"zwartje"

  grtjs


  Connie & Tommeke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had er echt nooit bij stilgestaan dat mense 'minder' geinteresseerd zouden zijn in een zwarte hond!! Echt jammer, want het is toch het innerlijk dat telt??

  X Darya

  BeantwoordenVerwijderen