dinsdag 23 september 2008

Rick, nieuws in het kort

Morgen, 20 september 2008 is het precies 1 jaar geleden dat ik Rick ophaalde in de luchthaven van Zaventem. Hij was een bang, schuchter hondje dat geen poot wou verzetten. Nu, 1 jaar later is Rick een zelfzekere, sociale hond, die niets liever doet dan spelen en ravotten met andere honden. Hij is zeer nieuwsgierig en gaat mensen tegemoet.

We gaan samen 3 keer per dag wandelen wat een afstand oplevert van 8 tot 12 km daags. Rick is zeer snel. Tot hiertoe is hij nog door geen andere hond geklopt in snelheid en uithouding. Een paar weken geleden heeft hij in de hondenschool zijn proeven afgelegd met succes. We zitten nu in de klas B.

Een week geleden waren we bij onze dierenarts voor zijn jaarlijkse inentingen. Hij is in goede gezondheid. De dierenarts zegde: " moet je dat zien, geen greintje vet en één en al spieren. Het is een echte loper. "

Rick gaat ook veel mee op boodschappen. Hij wacht dan geduldig in de auto en als het wat lang duurt, legt hij zich neer om te slapen. Hij is ook zeer rustig als ik bij mensen op bezoek ga. Moet hij dan toch eens thuisblijven, dan ligt hij in zijn mand in de eetplaats tot ik terugkom.

Hij is een lieve en aangename hond. Hij voldoet volledig aan de verwachtingen. We stellen het samen opperbest.


Groetjes van,

Rick en zijn baasje

1 opmerking:

  1. Rick en zijn baasje: wie is er de geluksvogel? Mooi om zoiets te lezen.
    Nog veel plezier !
    Theo en Gisje

    BeantwoordenVerwijderen