zondag 6 juli 2008

"Zwarte Honden Syndroom"

Black pups face doggie discrimination

Shelter workers say black dogs are the last to be adopted because of their dark coats. Among those in animal rescue circles, the phenomenon has earned its own name: "black dog syndrome."
http://www.msnbc.msn.com/id/23472518/from/ET/

.....zie de foto..black is beautiful!!!
groetjes Gina

"Sultan & Isabella"

4 opmerkingen:

 1. "Dit raakt mij diep", zegt Puli en laat met een diepe zucht zijn mooie zwarte kopje hangen.
  Ik haast mij om zijn prachtige ,zachte, zwarte pels te strelen en zeg hem "kop op, jongske, allemaal vooroordelen. De tweevoeters die neerkijken op zwarte honden zijn ziende blind! wacht maar , binnenkort zijn we boos genoeg om alle zwarte honden te mobiliseren en houden we een "mars op Brussel" met pers en TV. Dan kan je hen eens een poepje laten ruiken!" En na deze woorden kreeg ik een stevige lik op mijn kin, hij sloeg zijn poot rond mijn hals en ik zag hem voorwaar glimlachen.
  Wat ben ik toch gelukkig met mijn zwarte hond!
  Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van mijn 3 honden zijn er 2 zwart, grotere lieverds zijn er niet!
  Black is Beautifull.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat verliest de mensheid toch veel tijd en energie met vooroordelen...Ons Peluke is een klein zwart hondje en ze is ronduit geweldig! weliswaar karaktervol en twee karbonkels van oogjes maar zo'n grote knuffel!!
  (we sluiten dus aan bij de 'black is beautifull' vereniging.. hi,hi)
  Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind zwarte honden machtig. Heb er altijd een boontje voor gehad.
  Ons Tommeke is een zwartje, vind hem superrrrrr. En de reacties liegen er niet om, hij heeft een grote schare fans. Dus maa jullie geen zorgen, het komt allemaal in de chacos. En het is toch altijd het totaalpakket dat telt.Eigenlijk maakt het niet uit of ze nu groen, geel of zwart zijn....

  grtjs


  Connie en Tommeke

  BeantwoordenVerwijderen