donderdag 19 juni 2008

Aktie voor Molly

Molly is samen met haar 8 pups bij kennissen van me voor hun voordeur gezet. Na een kort verblijf daar, zijn ze naar El Refugio gebracht. Inmiddels staan alle hondjes al op de ACE website, wachtende om geadopteerd te worden.
Molly is het een beetje zat om nog voor haar inmiddels al meer dan 8 weken oude pups te zorgen, daarom mag ze vrij rondlopen in El Refugio. Af en toe bezoekt ze haar kroost boven op de puppy-afdeling, als ze het allemaal goed heeft bevonden, gaat ze weer haar eigen gang, ze vind het heerlijk om in het zonnetje te liggen.

Deze week wordt Molly geopereerd. Ong. een jaar geleden, ingeschat door de DA, is haar voorpoot gebroken, en hij dient opnieuw te worden gebroken, en goed gezet. Hiervoor is een inzameling nodig, het bedrag zal ong. 600 euro zijn, de operatie wordt uitgevoerd door bone-specialist Carlos Macías.
Graag iedereen zijn hulp....

Via PayPal kan er gedoneerd worden met "Molly" als referentie ( http://www.ace-charity.org/du/donations.asp ),

mocht je niet bekend zijn met (spaanse) PayPal vind je hier een uitleg in het NL: http://www.123marbella.com/123CM/siteimages/53/Documents/PayPal%20Tutorial%20Dutch.doc

Betaling kan uiteraard ook via de andere bankrekeningen van ACE, zie voor meer info hier http://www.ace-charity.org/du/hoe-kunt-u-helpen.html .


Bedankt namens Molly !

groetjes Gina

1 opmerking:

  1. Hopelijk krijgen we de centjes vlug bijeen.
    De NAIS kids zijn alvast in aktie getreden.
    Veel succes!
    knuf en snuf van Puli en de NAIS kids

    BeantwoordenVerwijderen