woensdag 3 september 2014

VERHAAL: Zina (vroeger Sidah)

Hoi!

Ik wou jullie even laten weten dat het heel goed gaat met Zina. Meteen toen ze binnenkwam, heeft ze kennisgemaakt met iedereen. Ook in het gezelschap van de katten reageert ze goed, maar de katten zijn wel nog wat bang voor haar (dat zijn ze voor Boemer ook nog). 

We zijn gisterenavond nog twee lange wandelingen gaan maken zodat ze de omgeving ook wat leerde kennen, dat is goed gegaan. Gisterenavond toen we bovenkwamen, sprong ze meteen bij Keano in bed en daar is ze samen met hem in slaap gevallen. Daarna is ze wel bij ons komen liggen. Vanmorgen is ze mee geweest met de auto om Kelly naar het werk te brengen en daarna is ze nog even bij Kelly haar zus in bed gaan liggen. Eten heeft ze ook goed gedaan en dan hebben we weer een lange wandeling gemaakt. Daarna heeft ze de hele namiddag met Keano gespeeld. Kelly is ook nog met haar naar een groot open veld gegaan en daar heeft ze Zina al eens losgelaten, wat verrassend goed is gegaan. Ze bleef altijd bij hen in de buurt en daar hebben ze met haar rood balletje gegooid dat ze telkens even blij ging halen. Ze ligt nu naast mij te slapen in de zetel, ze is bekaf van al het gespeel en gewandel haha :).

We wilden jullie allemaal nog eens bedanken voor al het fantastische werk dat jullie verricht hebben met haar. Zina is echt wel een prachtige hond en iedereen hier is dol op haar. Bedankt voor alle goede zorgen voor haar! Wij beloven dat we haar een geweldige toekomst gaan geven hier samen bij ons, ze zal niets tekort komen. 

Groetjes,
Sarah & Kelly & Zina
Geen opmerkingen:

Een reactie posten