donderdag 4 september 2014

Belangrijke informatie voor onze SHIN-dag op zondag 7 september

Eerste weekend van september: E34 afgesloten richting Antwerpen

Tijdens het eerste weekend van september is er geen verkeer mogelijk op de E34 richting Antwerpen tussen Zoersel en Oelegem. Als de weersomstandigheden het toestaan, wordt daar in de richting van Antwerpen een nieuwe toplaag asfalt aangebracht. Het is de laatste ingreep van het structurele onderhoud.

Hinder?

De E34 naar Antwerpen wordt afgesloten ter hoogte van de werf vanaf vrijdagavond 5 september omstreeks 19.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 8 september om 5.00 uur.

·         Doorgaand verkeer naar Antwerpen verlaat de E34 al in Turnhout (complex 24, Turnhout-Centrum) en rijdt via Kasterlee (N19) naar Geel om via het complex Geel-West de E313 naar Antwerpen op te rijden.
·         De E34 richting Nederland blijft altijd open.
·         Wie vanuit Nederland naar Antwerpen wil, krijgt de raad om via de E19 Noord te rijden.

De op- en afritten van Zoersel en Oelegem van de E34 richting Antwerpen gaan tijdelijk dicht, wellicht al in de loop van vrijdagnamiddag.
·         Verkeer naar Zoersel en Zandhoven verlaat de snelweg in Lille (complex 21) en rijdt om via Oostmalle.
·         Zwaar vervoer (+7,5 ton) naar Zoersel en Zandhoven verlaat de E34 al in Beerse (complex 22) en rijdt om via de N12.
1 opmerking:

  1. E313 richting Antwerpen lijkt geen probleem te zijn. Afrit Massenhoven nemen, en na de afrit rechtsafslaan richting Zoersel. :-)

    BeantwoordenVerwijderen