zaterdag 2 juni 2012

Tweede SHIN-dag 09/09/2012


Beste SHIN-vrijwilligers,

Onderwerp : Tweede SHIN-dag op 09-09-2012 in paardenhouderij ‘Den Eenhoorn vzw’ te Zoersel.

Ieder van ons blikt nog steeds tevreden terug op die eerste Belgische Shin-dag van vorig jaar, wat een geweldig en aangenaam succes was.

Enkele vrijwilligers zijn samen met de mensen van Den Eenhoorn vzw al regelmatig bijeengekomen om te brainstormen over de tweede Shin-dag en deze vorm te geven. Al doende leert men en we willen deze dag nog verder optimaliseren en uitbouwen om ze nog onvergetelijker maken.

Dit kunnen we enkel waarmaken met hulp van jullie allen, beste vrijwilligers!
Daarom ook onze vraag wie er wanneer een handje wil komen toesteken. We hebben vrijwilligers nodig die op zaterdag 08-09-2012 kunnen helpen om alles klaar te zetten. Met verenigde krachten, duurt dit niet zo lang.

We hebben ook mensen nodig die de decoratie van de tafels op zich willen nemen. Misschien zijn er wel creatievelingen onder jullie die zich hiervoor geroepen voelen? Graag dan… .

Op de Shin-dag zelf, gaan we werken in ploegen: van 10u00 tot 13u30 en van 13u30 tot 18u00, zodat ieder van ons toch ook een beetje kan genieten die dag en om ieder die dat graag wil, ook die kans te geven om zijn steentje bij te dragen. Alle hulp is dus van harte  welkom!

Op zondag 09-09-2012 hebben we nog vrijwilligers nodig die de kinderstand willen organiseren en bemannen, onder andere kinderschmink enzovoort. Alle voorstellen zijn welkom!

De laatblijvers op die dag zijn natuurlijk welgekomen om op het einde een handje toe te steken om alles terug op te ruimen zodat Katia en Geert daags daarna hun piste terug ter beschikking hebben voor de paardjes.

Wij willen jullie graag vragen om het documentje in bijlage in te vullen en te bezorgen tegen uiterlijk eind juni aan Viviane Hannes  vrijwilligers@ace-charity.org  of haar een seintje te geven op 0476 33 65 68.

Voor foldertjes om publiciteit te maken voor deze dag wordt later nog gezorgd.
Alvast zeer bedankt, beste mensen, we rekenen graag op jullie!

Vele groeten van ons allen,
Het SHIN team.

“SHIN-dag 2012 op 09-09-2012 in stoeterij Den Eenhoorn, in Zoersel.                                               Een terugkomdag, een ontmoetingsdag voor vele hondenliefhebbers samen met hun viervoetertjes. Fabienne zal samen met een Spaanse delegatie aanwezig zijn om hun geredde zieltjes terug te zien met hun nieuwe baasjes.                                                                                                                                     Laat er ons allen samen een spetterende succesdag van maken… . WELKOM!”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten