maandag 4 april 2011

Shinnerware party

Tupperware parties kent iedereen, maar ben je al op een Shinnerware party geweest?


Vrijdag 1 april van 15 tot 22 uur organiseerden we een “open deur-Shinnerware party” in Rijmenam, bij Mechelen. En dit was geen grapje…, wel een rustig ontmoetingsmoment voor geïnteresseerden en sympathisanten van en voor Spaanse Honden In Nood.

We hebben ze niet allemaal kunnen tellen maar we denken toch dat we een 50tal mensen op bezoek hebben gekregen. Heerlijk was het om zo veel mensen terug te zien, en bij een hapje en een drankje te kunnen bijbabbelen.

Er waren ook nieuwe mensen bij, zoals Netty, die tijdens de Tom & co voedselinzamelactie in februari, een joekel van een vluchtkoffer (bench) aan ACE-Shin heeft geschonken. Zij ontdekte dankzij haar genereus gebaar een hele nieuwe rescuewereld en was nu graag van de partij.

Het doet zo goed om mekaar terug te vinden en elkaars vuur aan te wakkeren door batterij opladende verhalen te vertellen over schatjes van opvanghondjes bijvoorbeeld, of mooie vluchtbegeleidingen waarbij die unieke eerste ontmoetingsmomenten tussen baasjes en hondjes ons niet onberoerd laten natuurlijk,…

Mooie, nuttige of gewoon heel leuke cadeau-ideetjes werden aangeboden. Niks moest, alles kon. Sommigen deden zelfs al hun verjaardags- en kerstaankopen, in een warm steunende overtuiging. Anderen vielen voor de lieve blik van een hondenknuffel of genoten van de zachte prachtige kussens die je interieur aankleden. De lekkere SHIN-praline werd geapprecieerd, nieuwe items verleidden vele lieve mensen, we pleiten dankbaar “schuldig”… Voor elk wat wils is de leuze, maar samen in solidariteit. Daar doen we het voor en daarin kunnen we allen een verschil maken. En dit maakte alle aanwezigen, zonder enige uitzondering, heel warm en gelukkig van binnen…

Het werd een lange, gezellige, informatieve en super sociale happening, en de mooie opbrengst gaat volledig naar de werking in Spanje, waar naast de enorme menselijke inzet, ook centjes noodzakelijk zijn.

Aan iedereen aanwezig onze allergrootste dank om te tonen dat het de moeite is dat we samen verder timmeren aan deze rescue-weg. Aan alle mensen die er een volgende keer willen bij zijn, jullie zijn zo welkom!

Aan alle dieren in nood: er zijn mensen met een hart die blijven vechten voor een betere wereld, en die ondanks het “druppel-op-een-hete-plaat-verwijt” er samen blijven voor gaan. En met onze “hondendruppeltjes” thuis weten we dan precies waar het om gaat he?..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten