dinsdag 9 november 2010

Wie is nu Amadeus (nu PIP)


Het is nu een week dat Pip (Amadeus zijn nieuwe naam) bij ons is en ik had beloofd een kleine update te geven.
Ik zal dit vooral doen met een heleboel foto’s, want ik denk dat die meer zeggen dan 1000 woorden…..

Er is een droom voor ons uitgekomen met de komst van Pip….wij hadden nooit durven dromen dat zijn komst ons gezin zo zou vervolmaken.
Je hoopt natuurlijk dat het voorspoedig zal verlopen en je maakt je voorstellingen van hoe je het graag zou willen zien…maar toch moet je maar afwachten, of het in de praktijk zo zal uitpakken… Vanaf het moment echter, dat Pip zijn intrede in ons gezin heeft gedaan, is hij niet meer weg te denken.

Het is alsof het zo had moeten zijn…Pip complementeert ons gezin perfect!

Na een initieel wat verlegen begin, wat alleen maar logisch is en te verwachten, lijkt Pip nu volkomen op zijn gemak.
Max en hij zijn nu onafscheidelijk, ze respecteren elkaar, spelen met elkaar en zoeken elkaar op, het is gewoon ontroerend!
Er is absoluut geen baknijd, geen dominantie-probleem en het vertrouwen groeit met de dag, het lijken wel broers :-) Het klinkt onwaarschijnlijk, maar er heerst absolute harmonie in ons huis!
De kinderen zijn ook dol op Pip, de dag begint en eindigt met knuffels voor de honden.
Ook heeft Pip in de buurt al zeer veel bewonderende blikken gekregen, mensen kunnen niet geloven dat hij uit Spanje komt en ze zijn al helemaal geshockeerd, wanneer je ze vertelt dat hij bijna was gedood….

Het verhaal van Pip zijn komst en jullie organisatie vertel ik dan ook met het grootste genoegen 1000x …wie weet dat mensen voor de toekomst wanneer ze aan een huisdier denken, contact met jullie opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten