woensdag 10 november 2010

ONGELOOFWAARDIG MAAR WAAR VERHAAL !!!!

EEN ONGELOOFWAARDIG MAAR WAAR VERHAAL !!!!


Je moet de beelden zien...
Ene Bill runt een bedrijf dat car-wash-systemen maakt en installeert. Zijn bedrijf installeerde een car wash in Frederick (plaatsje in de staat Maryland) Je moet weten dat het complete installaties zijn, inclusief geldwisselaars en betaalautomaten die cash geld aannemen.


Het probleem begon toen de eigenaar van de car wash bij Bill kwam klagen dat er elke week aanzienlijke geldbedragen te kort waren IN deze machines.


Hij beschuldigde zelfs Bill en zijn werknemers ervan dat zij dubbele sleutels hadden van de geldautomaten en dat zij deze kwam ledigen en hem oplichtten.
Bill kon dit helemaal niet geloven, dat zijn mensen zoiets zouden doen, en daarom plaatste hij een bewakingscamera om de dief op heterdaad te kunnen betrappen.
En....
Zij 'caught him on film" !!!!


Kijk maar....


Dit is een vogeltje! (spreeuw) dat zit op het wisselgeldbakje van de automaat.
De spreeuw moet 'afdalen' in de machine om vervolgens binnenin terug


naar boven te klimmen om tot bij het geld te komen.


Hier ziet u hem met drie kwartjes (quarters) in zijn bek!  Verbazingwekkend was dat het niet slechts één enkele vogel was maar er waren er meerdere die samen "de feiten pleegden"..!  Een maal toen de dieven geïdentificeerd waren, vond de uitbater meer dan 4000 $ in kwartjes op het dak van de car wash en nog meer onder een nabij staande boom.  
En jij dacht dat je alles al gehoord en gezien had heh !


En te bedenken dat 'bird brain' staat voor 'dom zijn'.
Niet bij deze vogels alleszins....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten