zaterdag 12 januari 2013

Noe en Olga

Hallo iedereen,

Begin mei vorig jaar kwam ik onverwachts op de site van ACE terecht. Al snel was ik eraan verknocht en gedurende een maand of twee zat ik dagelijks de site af te schuimen. Ik kende op den duur bijna alle honden en hun bijhorende levensverhaal. Ik had m'n twijfels of ik er al dan niet eentje zou adopteren daar ik nog een hondje had van ondertussen ruim 17 jaar en of dit wel goed zou gaan. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en op 15 augustus kwam onze Noe aan op Zaventem.

Het was al van de eerste minuut duidelijk dat ik geen betere keuze had kunnen maken. Noe is een schat van een hond en een echte knuffelkont. Ik noem hem mijn lotje uit de Spaanse loterij want echt, dat is hij wel. De drang naar een tweede adoptiehondje kwam al snel en mijn keuze viel op Olga, kleine Olga met haar triestige snuitje. 2 december was het dan zover: Olga kwam aan op Zaventem, weer zo’n lieverd. Ondertussen zijn we enkele weken verder en alles verloopt hier super. Ook Olga voelt zich hier al helemaal thuis en ingeburgerd. Bedankt ACE, mijn afsluiter voor dit jaar kon niet mooier zijn.

Héél veel liefs en dikke knuffels van Noe en Olga xxx
Mylène

chloverh's Noe en Olga album on Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Ach wat hebben ze het goed !!!Olga vond ik ook zo een schatje toen ik ze op de luchthaven zag...Je hebt hun de hemel op aarde gegeven !!! Dank je ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En geef je 2 schatjes maar een dikke knuffel van mij !!!En...Bovenstaand berichtje was van ons...Mattie en Diane

    BeantwoordenVerwijderen