woensdag 5 december 2012

Roxy (vroeger Esperanza)

Beste,
  
Op woensdag 13 juni kwam er een klein zwart-wit hondje, door één van uw medewerkers meegebracht uit Spanje, ons huis binnengedarteld en maakte ons allemaal heel gelukkig.
Ze voelde zich meteen thuis bij ons en was zo fier als een gieter met haar nagelnieuwe hondenmandje. Onze tuin werd al direct ingepalmd om met een balletje of haar kwakende eendje in te spelen!

Het is een heel lief, koddig hondje met een eigen karaktertje, we zijn gek op haar.
Blijkbaar werd ze in Spanje uit een rijdende auto geworpen en verwond aan haar pootjes bij jullie binnengebracht. Hierdoor mankt ze soms een beetje, maar daardoor houden we alleen nog maar meer van haar. Desalniettemin kan zij nog rennen als een windhondje als ze speelt met andere honden en op de hondenwei is zij de kampioen! Zwemmen doet ze ondertussen ook heel goed, ze spurt als een zotteke in en uit het water. In de hondenschool heeft ze ook alle harten gestolen en blijkt ze een goed agility-hondje te zijn!

Wij hadden nog een vraagje: is het mogelijk dat de mensen die haar verzorgd hebben in Spanje ons laten weten welke pootjes juist gewond waren en hoe erg de verwonding was?
Als ze lang gelopen heeft, begint ze vaak een beetje te manken, maar we zouden graag weten welk pootje er dan pijn doet?

Hierbij foto’s van in de tuin tijdens haar eerste dagen bij ons, van in de hondenschool en nog één van tijdens haar dagelijkse wandeling.

Vele lieve groeten van een dankbare Roxy en vele groeten van ons, wij die er elke dag gelukkig door worden!

Jullie doen fantastisch werk, doe zo voort!

Groetjes,
Patrick en Marleen,
Jasmien en Celien.chloverh's Roxy album on Photobucket


Geen opmerkingen:

Een reactie posten