woensdag 28 november 2012

Iniesta (vroeger Mauritz)


Hallo,

Met Iniesta gaat het heel goed. Hij heeft teveel meegemaakt om dat er in een half jaar allemaal uit te krijgen, maar hij gaat iedere dag een beetje vooruit. Als ik alleen met hem ben, voelt hij zich helemaal happy! De laatste foto is gemaakt toen hij pas hier was. Hij was toen redelijk mager; hij woog toen 25,4 kg. Inmiddels is zijn gewicht toegenomen met een dikke 6 kg. Hij zien er nu mooi uit. Hij luistert ook uitstekend en kan bepaalde stukken al lekker loslopen. 

Met de andere honden gaat het ook goed. Er is wat spanning geweest tussen onze chihuahua en Iniesta, maar nu Jeske wat meer ontspannen is, gaat dat ook goed. Tequila, onze Duitse Herder-teef, vindt hij helemaal te gek. De kinderen kunnen hem nu ook aaien mits ze een beetje rustig zijn. Hij blijft nu ook gewoon op zijn deken liggen als er bezoek is, maar ze mogen niet tegen hem praten of hem aankijken. Dat vindt hij, net zoals de meeste mannen, doodeng.

De eerste 3 à 4 weken heeft hij niet gekwispeld. Raar is dat, een hond die niet kwispelt. Als ik nu wat tegen hem zeg, houdt zijn kontje het niet meer bij! Er is nog veel werk aan ons hondje, we zijn er nog lang niet, maar ik zou hem echt niet meer willen missen. Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, is hij ontzettend lief. Het doet zo goed als ik hem nu samen met Tequila in de tuin zie spelen of in het veld achter elkaar aan zie rennen. Zijn oren staan dan naar voor, zijn staartje horizontaal. Zijn hele houding en uitstraling zegt dan: 'wat ben ik gelukkig'. En daar doen we het voor.

Groetjes,
Nicolle Leurs

chloverh's Iniesta - Mauritz album on Photobucket
Geen opmerkingen:

Een reactie posten