maandag 12 november 2012

Floortje

Hallo,
 
Na lang twijfelen besliste ik om een hondje te adopteren via SHIN. Ik volgde al een tijdje het wel en wee in het opvangcenter in Spanje. Bij het zien van zoveel ellende wou ik ook iets doen: tenminste één hondje kon hier een nieuwe thuis krijgen, het werd Floortje (Podenco)!
 
Niettegenstaand de goede beschrijving van het hondje + bijhorend filmpje was het toch afwachten hoe Floortje echt was. Dàt is ongelooflijk goed meegevallen: ze is mooi, lief, 't is een echt knuffelkontje. Het is een cliché, maar we zouden mekaar niet meer kunnen missen!
 
Hoe dan ook was het wel een redelijke aanpassing: een Podenco heeft nood aan veel en liefst lange wandelingen in de natuur. Gelukkig is hier vlakbij een natuur- en jachtgebied, waarbij ze volop haar neusje kan gebruiken! Maar ook voor mijzelf zijn die wandelingen heel aangenaam, ik leef terug meer mee met de natuur. We zijn dan ook 2x daags anderhalf uur onderweg! 
 
Ondertussen is Floor het hier goed gewend geraakt, het Vlaamse eten bevalt haar evenzeer! Ze is al enkele kilootjes bijgekomen... .
Ze heeft overal haar plaatsje: hier thuis, in de wagen, bij mijn vriend (daar kan ze zijn kat -Felix- eens goed ambeteren...). Enfin: we zijn heel blij met haar! 
 
Tot slot wil ik graag de vele medewerkers van SHIN bedanken voor hun niet aflatende zorg voor de honden: chapeau!
 
Groetjes,
Lutgart & Floortjechloverh's Floortje album on Photobucket


2 opmerkingen:

  1. super cool en leuk om dit te lezen. ik heb Floortje namelijk gered uit het doodings station tijdens mijn stage bij ACE. ik ben echt super blij dat ze een huisje heeft en het goed met der gaat.

    groetjes Jaimy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een echt mooie podenco !! Proficiat !

    BeantwoordenVerwijderen