maandag 6 augustus 2012

Supporters Dodentocht

10 augustus 2012, 21u, Bornem. Onder een luidende klokkentoren vertrekt de Dodentocht. Duizenden wandelaars gaan de nacht in om op zaterdag - hopelijk - de finish van de 100 km te halen. Moe, uitgeput, maar voldaan.

Zoals jullie reeds weten stappen Mattie, Erik en Danny mee. Met de opbrengst van hun sponsering hopen ze veel Spaanse hondjes te kunnen helpen. Mannen, bedankt daarvoor en alvast heel veel succes!

Het zou fijn zijn dat ze onderweg aangemoedigd worden door collega-vrijwilligers. Mentale support en wat bevoorrading met fris water en iets om te eten doet immers wonderen om het beter vol te houden.

Daarom deze vraag: zijn er sympathieke vrijwilligers die onze stappers graag even volgen - dat kan van controlepost naar controlepost? Hen op vrijdagavond, gedurende de nacht of in de loop van de zaterdag even willen opmonteren met hun aanwezigheid en hen even willen steunen? Het zou hen een geweldig plezier doen. Gedeeld leed is immers half leed en het is tenslotte allemaal voor hetzelfde goede doel waarvoor we ons inzetten: onze hondjes! 

Alle informatie over de Dodentocht kunt u hier vinden.

Indien u interesse hebt om onze stappers ergens op te zoeken en wat moed in te spreken, geef dan even een seintje aan Diane van Mattie op het telefoonnummer 0486/80.49.48 (bij afwezigheid kunt u even iets inspreken en dan zal ze u zeker opnieuw contacteren). Diane zal dan graag coördineren wie waar zal zijn zodat onze stappers regelmatig iemand te zien krijgen.

Sponsors kunnen zich ook nog steeds aanmelden op dit e-mailadres.
Je kan storten op rekeningnummer 780-5922182-54
BIC-CODE: GKCCBEBB / IBAN: BE 42
Met vermelding: "Sponsoring DODENTOCHT 2012"


Good luck aan Mattie, Erik en David!

Bedankt supporters!

Beste groeten,
Patrick

Geen opmerkingen:

Een reactie posten