zaterdag 18 augustus 2012

Reisverslagje Quita en Maya

Bij deze wil ik even laten weten hoe het gaat met onze twee oogappels: Quita (vroeger Bombita) en Maya (vroeger Balania).

Quita is sinds 29/04/2011 bij ons. Haar zus Maya kwam aan op 01/08/2011. Quita paste zich snel aan, Maya had meer tijd nodig om vertrouwen te winnen. Maar nu, één jaar later, kunnen we zeggen dat het echt heel goed gaat met de twee zusjes. Het is vooral aandoenlijk om te zien hoeveel ze genieten van elkaar. Als je de ene ziet, zie je de andere, ze zijn onafscheidelijk. Voor ons betekenen ze een echte verrijking voor het gezin. Wij kunnen ze niet meer missen.

De laatste twee weken van juli zijn we naar Oostenrijk geweest. Vanzelfsprekend waren onze lady's er ook bij. Spijtig genoeg hadden we op de heenreis een auto-ongeval, gelukkig alleen met blikschade. Quita en Maya waren geschrokken, maar dankzij de veilige hondenbench in de wagen, zijn ze er enkel met de schrik vanaf gekomen.

De vakantie in Oostenrijk was heerlijk. Onze meisjes genoten van de tijd en aandacht die we volop aan hen konden besteden en van de dagelijkse, lange wandelingen. Oostenrijk is echt een ideale bestemming voor een hondvriendelijke vakantie. Op reis gaan met twee honden lijkt misschien wat moeilijk, maar is dat helemaal niet. Wij kunnen ons eigenlijk geen vakantie zonder honden meer voorstellen.

Een leuke tip voor toekomstige Oostenrijkreizigers: wij verbleven in de Goldgrube  http://www.goldgrube-rauris.at/ in het Rauriserdal. De Goldgrube is rustig gelegen op een schitterende locatie. Je kunt er een vakantiewoning huren en je hond(en) is (zijn) echt welkom. Er is zelfs een hondenspeelplaats met hindernissenparcours! De uitbaters zijn superlieve Nederlanders die mens en dier gastvrij ontvangen.

Groetjes van de familie Lambert uit Linter
Sven, Tania,  Arno, Maité, QUITA en MAYA


Geen opmerkingen:

Een reactie posten