woensdag 15 augustus 2012

Oproep voor water!

Beste mensen, 

Het is een van onze grootste angsten: we hoopten dat we de zomer zouden uitkomen, hebben een winter lang gesnakt naar regen, maar we hebben nauwelijks water gehad, wat wil zeggen dat onze waterput niet gevuld blijft. 

Het water is sinds vanmiddag bruin en vuil en nadat Dirk in de put gekropen is, zijn we tot de vaststelling gekomen dat er geen water meer is. Onze waterput is leeg, de put zuigt alleen nog modder en is hier dan ook nog eens door stukgegaan. We zijn ten einde raad. (Wij hebben geen stadswater)

De mensen die water leveren, vragen ons 150 euro per 10 000 liter. Daar doen we geen dag mee, we hebben enorm veel werk en water is het belangrijkste dat we nodig hebben. We doen een dringende, massale oproep om hulp. Wie kan ons helpen om ons water te voorzien?

Wie een donatie wil doen, kan storten op het rekeningnummer DEXIA 780-5922182-54 (IBAN: BE42  BIC: GKCCBEBB) met als vermelding 'Voor water'.

Bezorgde groetjes
Fabienne




8 opmerkingen:

 1. Zonet 75 euro gestort, komaan mensen, toon uw goed hart, dit is een echt drama als we niets doen!
  Adoptie-mama van Pickles (ex-Hanne)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 30 euro gestort, aub lieve mensen voor ons is het een kleine moeite, als alle adoptie-mamas dit al zouden doen... het zou enorm veel verschil
  maken, alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn zoon kwan thuis met een kaartje met de melding die gekregen te hebben van een klant aan de kassa in de Colruyt waar hij werkt met de mededeling van het water tekort. Moesten we Zenk, onze Duitse herder niet hebben dan was ik overgegaan naar adoptie. Daarom wil ik meehelpen met deze actie en heb EUR 30 gestort. Ik zal deze link naar mijn contacten doorsturen, om te vragen hun goed hart te laten zien. Nog veel succes met de actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat gaan wij doen op de rommelmarkt:


  Buiten ons 'rommelstandje', zal er ook lekkere cava en overheerlijke cup cakes (geschonken door 'Snoes-cup-a-cake') te verkrijgen zijn! De allerkleinsten kunnen zelfs een eendje (proberen) te vangen! :-)
  Opbrengst gaat volledig naar het watertekort van de Spaanse hondjes in nood (Shin, Ace)
  Dus hoe meer zielen ..... hoe meer centjes .... hoe meer water!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Done! €60 euro gestort namens onze Tobi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Happy heeft ook gestort voor zijn lotgenootjes !! en doet alle dagen een regendansje .....

  BeantwoordenVerwijderen