woensdag 25 juli 2012

Verandering e-mailadressen blog

Bij deze wil ik even de aanpassingen aan de e-mailadressen voor de blog op een rijtje zetten.
Tot voor enkele dagen waren hiervoor twee e-mailadressen actief, meerbepaald blog@ace-charity.org en reacties@ace-charity.org. Om de overzichtelijkheid te behouden, heb ik besloten om het e-mailadres blog@ace-charity.org te verwijderen, aangezien reacties@... meer bekendheid heeft.


Voor al jullie nieuwtjes voor de blog kunnen jullie voortaan dus enkel nog terecht op reacties@ace-charity.org. Men zegge het voort!

Groetjes
Chloë
Webmaster blog België

1 opmerking:

 1. Van San Ronny-Torfs Denise16 november 2013 om 09:10

  Goedemorgen,
  gisteren zijn we Macchiavelli,die we "Perro"gedoopt hebben, gaan afhalen in Zaventem, persoonlijk afgeleverd door Fabïenne,een heel rustig ,bang hondje dat wel direct verleden was met een hondenworstje , wat brokjes en water, grote-dorst.De rit naar huis verliep in alle sereniteit,toen we onderweg nog even aan een supermarkt stopten, hij moest al even alleen in de auto blijven ,keek hij ons al na met een blik van..., ze gaan me hier toch niet achter laten zeker? Toch bleek dit geen problemen op te leveren,niks fout in de auto.
  Thuis gekomen moest hij kennismaken met" ons Bizzoe", een Bouvierteefje van 10 maanden oud die we ook nog maar een dikke 2 weken in huis hebben, dat verliep heel vlot, Perro was heel onderdanig , gelaten, bang zelfs, zelfs Bizzoe die normaal heel uitgelaten is, was heel voorzichtig. Ik heb hem toen maar opgepakt en naar binnen gebracht. Daar wachtte een mooi proper nestje ,waar hij direct plaats op nam,eten en drinken waar hij dankbaar gebruik van maakte. Alles verliep eigenlijk heel goed, wat later is Perro mee in de zetel beland en Bizzoe aan onze voeten. S'nachts hebben we hem nog eens buiten gezet en daarna zijn we gaan slapen. Groot was mijn verbazing toen ik deze morgen in huis niks van "vuil" heb gevonden, hij nog altijd op zijn nestje en zij van op haar nest met haar lange poten mee op Perro zijn nestje, ik denk dat het een mooi koppeltje gaat worden.Deze morgen eten gegeven en even buiten gelaten,na de nodige behoeftes ging hij zelf naar binnen , recht op zijn nestje, het ziet er echt allemaal goed uit, t'zal alleen nog wat duren eer hij aangepast is maar dat geduld hebben we er voor over!!!
  Word vervolgd......

  BeantwoordenVerwijderen