dinsdag 3 juli 2012

Sponsor Mattie tijdens zijn Dodentocht t.v.v. Shin!

Beste collega's, vrienden en vriendinnen

Ik, Mattie, ga opnieuw de uitdaging aan om deel te nemen aan de beroemde internationale Dodentocht (100 km), en dit volledig ten voordele van ShinHet is de bedoeling dat ik zo veel mogelijk geld bij elkaar kan stappen voor onze organisatie.

Zouden jullie het zien zitten om mij te sponsoren?
Hoe? Je kan per gewandelde kilometer een bedrag naar keuze inzetten (bv. € 0,25, € 0,50, € 1,00, € 5,00, € 10,00 enzovoort) OF je kan een vast bedrag inzetten ongeacht het aantal gewandelde kilometers.

Je kan storten op rekeningnummer 780-5922182-54
BIC-CODE: GKCCBEBB / IBAN:BE 42
Met vermelding: "Sponsoring DODENTOCHT 2012"

Uw naam en het gesponsorde bedrag worden vermeld op de blog!

Ik sta er borg voor dat elke euro die jullie sponsoren WERKELIJK naar de vereniging toegaat en wordt gebruikt om de Spaanse honden te helpen en ervoor te zorgen dat ze eindelijk hun verdiende gouden mandje vinden na een leven van verwaarlozing en mishandeling.

Ik zou zeggen: maak dat roze spaarvarken open en help de Spaanse honden!
Onze leuze is: "Je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar je kunt wel de hele wereld van één hond redden"

Bedankt namens mij en de Spaanse Honden,
Mattie Streefland

Reeds aangemelde sponsors:
Tawina Simoens (1 euro)
Gerd Janssens (20 euro)
Fien Dhooghe (0,5 euro/km)
Anke Bollen (25 euro)
Kelly Mertens6 opmerkingen:

 1. Beste Sponsers,

  BEDANKT !!!

  Ik ga mij voor 100% inzetten om op 11 Augustus de meet over te gaan met weer een gevoel van "YES, Doggy's", "I Did This For You" & "Fabienne" !!!
  Het gaat mé zweet en tranen (en zere voeten)kosten maar die 22 uur dat ik ga pijn lijden zijn niets vergeleken de pijn die de Doggy's moeten doorstaan (Dodingstations)!!!
  Ik hoop een zo "GROOT" mogelijk bedrag te verzamelen met 'Dodentocht 2012' !!!
  Alvast Bedankt, Mattie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beste ik heb toch al wel meer dan 14dagen geleden een bedrag over gemaakt maar mijn naam staat er nog steeds niet op vermeld dit vin ik toch wel spijtig met vriendelijke groeten mertens kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Kelly
  Alvast mijn excuses, maar ik heb nog geen aangepaste lijst doorgekregen. Ik heb je er nu bijgezet!
  Groetjes
  Chloë
  Webmaster blog België

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt hier voor als ik gewoon een bedrag wil over maken om de hondjes te helpen op welke rekening mag dit dan gestort worden groetjes kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Kelly, voor algemene steun kun je terecht op onze officiële website http://www.ace-charity.org . In het midden onderaan zie je dan de mogelijkheid om een eenmalige donatie te storten via Paypal. Als je geen Paypal hebt, kun je ook gewoon storten op ons Belgisch rekeningnummer 780-5922182-54 (overzicht bankrelaties vind je op http://ace-charity.org/nl/helpen/bankdetails/). Een andere mogelijkheid is om een van onze honden virtueel te adopteren waarbij je elke maand 15 euro stort dat dan integraal naar 'jouw' hond gaat. Meer informatie daarover vind je hier: http://ace-charity.org/nl/helpen/virtuele-adopties/
  Groetjes, Chloë

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Kelly, ik stuur de sponsors door naar het blog eens er enkele zijn bijgekomen dus niet iedereen apart kwestie van de blog master wat te sparen qua mails en werk! ;)

  groetjes
  Fien

  BeantwoordenVerwijderen