vrijdag 29 juni 2012

Nieuws over Sandro

Hallo,

Het gaat super met Sandro, hij voelt zich hier al goed thuis.
Het contact met de andere honden verliep prima. Het was even een aanpassing voor hen, ze wisten niet zo goed hoe ze met Sandro moesten omgaan. Met Godi (Podenco-mix) klikt het heel goed, ze spelen samen en zoeken veel contact met elkaar. Met Faye (dominante Galga) lukt het ook, maar meer afstandelijk. Zij wil ook wel spelen met hem, maar is veel te wild. Ze laat ook goed merken dat zij de baas is.

We hebben Sandro laten onderzoeken door onze dierenarts (Vanessa Zenebergh). Ze heeft een bloedonderzoek en urineonderzoek uitgevoerd en zijn ogen onderzocht. Aan zijn rechteroog is hij helemaal blind, daarbij kwam er geen reactie. Maar toen ze met een lichtje in zijn linkeroog scheen, reageerde hij wel. Door zijn bloedonderzoek hebben ze een nierinfectie ontdekt, daar moet hij nu medicatie voor nemen. Na 19 dagen moeten we opnieuw een plasje binnenbrengen om te kijken of het al verbeterd is. Verder was alles in orde.

Sandro gaat ook heel graag mee wandelen, met zijn neus tegen de grond. Als hij een konijn ruikt, springt hij omhoog. Mooi om te zien!

Hieronder ook enkele foto’s.

Groetjes vanuit regenachtig België
Elke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten