vrijdag 20 april 2012

Vera, onze coördinatrice Shin-Shop en Evenementen


Beste mensen,
 
 
Met goede intenties en met een enorme drive en motivatie worden er tal van initiatieven genomen om de hondjes nog beter te kunnen helpen...wat natuurlijk fantastisch is.
 
Verschillende mensen willen hun handen uit de mouwen steken en iets ondernemen want alle beetjes kunnen maar helpen, wat dan ook zeker geapprecieerd wordt.
 
Maar om alles in goede banen te kunnen leiden en om een degelijk overzicht te kunnen bewaren is het wel belangrijk dat Vera, onze coördinatrice Shin-Shop en Evenementen, goed en op voorhand, ingelicht wordt van alle zaken die gepland worden. 
 
Een goede communicatie is belangrijk en één punt waar alle initiatieven op voorhand voorgesteld en besproken worden is echt wel nodig...
 
Wij staan allemaal open voor voorstellen die de organisatie en de honden vooruit willen helpen, maar we moeten erop letten dat we "centraliseren" want anders ziet niemand de bomen door het bos niet meer...
 
Vera weet wat er in stock is in de Shop, waar er nood aan is. Zij moet de uitbesteding van de artikelen ook kunnen plannen en heeft een goede kijk op wat wettelijk kan en mag ivm verkoop van produkten. Ook voor het boekhoudkundig deel is dit van belang...wat komt binnen, wat gaat buiten...? Vera geeft dit door aan Ton.
 
Het is ook belangrijk dat alle initatieven kunnen worden opgenomen in de "activiteitenkalender", zodat niemand achteraf het gevoel heeft om in de kou te staan. 
 
Ook voor de nodige bekendmaking van elke activiteit is dat belangrijk, denk aan het Blog, facebook enz...Het zou jammer zijn dat mensen de moeite voor iets doen en dat het op voorhand niet genoeg bekend is gemaakt. Nu dreigt dit te gebeuren...
 
We hebben een coördinator voor al deze zaken, iemand die dat punctueel en perfectionistisch wil doen, laat ons dit kanaal goed gebruiken...en op voorhand alles even voorstellen en bespreken met Vera.
 
Ik heb iedereen ingecopieerd omdat we allen wel es horen dat er iemand iets wil doen of aan het doen is...laat ons allen die mensen doorverwijzen naar 1 persoon, Vera, want dat is de enige manier dat goed werkt...
 
Bedankt voor alles en beste groeten,
 
Patrick

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten