zaterdag 30 juli 2011

Yazmin

Wie wil graag een ouder hondje vertroetelen?Yazmin is  een ouder hondje (10 jaar) wat heel vlug tevreden is.  Ondanks haar leeftijd is ze wel een fitte dame. Ze is perfect zindelijk, een rustig hondje, dat ook geen blaffertje is.  Wandelen doet ze graag maar het is absoluut niet noodzakelijk, een tuin waarin ze kan rondlopen en snuffelen maakt haar al heel gelukkig. 
Waar houdt Yazmin niet van?  Van grotere honden, die schrikken haar af en dan gaat ze preventief grommen. 
In haar vorig leven is ze waarschijnlijk iemands oogappel en diens schaduw geweest.  Ze heeft het dus ontzettend moeilijk om alleen te blijven. 
Misschien kent u iemand?
Wij zoeken  voor Yazmin een plaatsje  bij mensen die heel veel thuis zijn en nog heel veel vriendschap te geven hebben aan een klein ouder  hondje,  mensen die een leuke levensgezel willen, of  mensen die nog graag een hondje zouden nemen maar dit niet meer durven uit vrees dat de hond hen zal overleven, mensen die om allerlei redenen vooral thuis blijven.


Yazmin zit in een Belgisch opvanggezin, u kan ze dus een bezoekje brengen.
Help ons dit bericht te verspreiden.
Alvast dank
Namens het SHIN-team

Voor de speciale adoptievoorwaarden kan u contact opnemen met de adoptieverantwoordelijke via adopties@ace-charity.org  of 0474/19 10 75

1 opmerking:

  1. Hallo, komende zondag komen wij Yazmin ophalen en hopen haar nog een mooie tijd in het Groningse land te geven.
    Ineke+ Peter Jongeleen, Bono, Laika en Ukkie

    BeantwoordenVerwijderen