woensdag 8 juni 2011

KUNSTWERKEN TEN VOORDELE VAN SHIN

Aan iedereen die deelnam aan onze super geslaagde veiling van KUNSTWERKEN TEN VOORDELE VAN SHIN,
Een WELGEMEENDE DANK JULLIE WEL!

Allereerst aan de geweldig genereuze artiesten zelf die hun prachtige en zeer persoonlijke werken schonken om samen de schouders te zetten onder een tegenstroom van solidariteit!
Jullie maakten het mogelijk dat we geld konden inzamelen "in ruil voor iets moois".
Jullie persoonlijke geste wordt nooit vergeten en velen zullen nog na genieten wanneer ze jullie prachtig werk in huis hebben.
Een heel erg gemeende dank voor hun kunstzinnige generositeit aan Françoise, Suzy, Ingrid en de keramiste die de bolletjes maakte, en Marc!
Jullie maakten dit mogelijk, en het werd een succes.

Dankzij jullie, sympatisanten en vrijwilligers van Shin, kregen de kunstwerken een heel eigen nieuwe rol en betekenis.
Charme, stijl, emotie en kracht, zo kan je omschrijven wat jullie verleid heeft bij het maken van jullie keuze.
Prachtige cadeaus die jullie hebben gekozen om een dam te vormen tegen de ellende die de Spaanse honden nu weer overkwam...
Jullie deelname aan de veiling maakt het mogelijk om vandaag te kunnen zeggen dat alles bij elkaar niet minder dan 575€ kon worden ingezameld voor SHIN.

Als je weet dat met deze som enkele dierenartsrekeningen kunnen betaald worden, en een aantal honden kunnen vrijgekocht worden in een dodingstation, dan weten jullie dat ook deze som levens zal helpen redden, en geredde levens zal helpen verzorgen. 
Om ze daarna een goed leven te helpen vinden bij mensen die van hen houden... 
Mensen zoals jullie allemaal dus !

Dank aan iedereen voor deze warme en mooie getuigenis van vriendschap en solidariteit voor en met de Spaanse honden in nood !
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten