woensdag 29 juni 2011

Katelijne zit nu op tram 5!


8 mei 2011 was een warme dag, van binnen en van buiten… dankzij Katelijne en haar Fiona.
Katelijnes 50ste verjaardagsfeest ten voordele van ACE-SHIN heeft een hele week geduurd!Het begon met de gesponsorde verjaardagsrun door haar goede vriendin Conny, die niet minder dan 760 € opbracht voor de Spaanse Honden In Nood.


Katelijne zelf had al heel veel dozen Shin-pralines verkocht aan  collega’s, vrienden en familie. 
Haar eigenhandig beschilderde zakdoekdozen kenden een waar succes en werden gretig verkocht.  

Haar generositeit kent geen grenzen, ze bleef maar doorgaan. Als apotheose vierden we haar verjaardag in herberg Mie Maan te Herselt. 
Mooi gelegen in de bossen, ontdekten we de Merode vallei via een gesponsorde zoektocht-wandeling, met alle genodigden, de Leuvense wandelclub  “La?Hasta! “, en veel Shin adoptanten en sympathisanten. Geweldig was het om ook zo vele hondjes te zien deelnemen. De winnaars van de “Wafkes”zoektocht werden bekroond met mooie prijzen.
Het feestvarken en haar Shin hondje Fiona trakteerden ons op een lekkere brunch en na de wandeling op een overheerlijk toetjesbuffet! Zoet, zoeter, zoetst was deze dag, echt wel…


Een speech om sportieve en volhardende Conny in de bloemetjes te zetten kon niet uitblijven en ook meter Fiona van Katelijnes hondje Fiona had een lief woordje voorbereid. Jade, 12 jaar, deed mee het woord. Zelf had zij eerder op school een spreekbeurt gehouden over Spaanse honden in Nood. En slaagde ze er zelfs in om nog heel wat Shin-pralines te verkopen naderhand. 


Neefjes van de jarige gaven een zeer gesmaakt en al te gek optreden van the Rubbets, popgroepje uit “onzen” tijd… Ook Moederdag werd door Katelijne niet vergeten en ze bedacht iedereen met een lief boeketje in door haar zelf gemaakte vaasjes!

Het was een verjaardagsweek om nooit te vergeten. Een daad van generositeit, een warm gebaar, zo eenvoudig en toch zo dierbaar. 


ACE-SHIN is jou ontzettend dankbaar, lieve Katelijne-Sarah en Fiona, voor jullie geweldige donatie van 755 €, maar vooral voor de vele hondjes die dankzij jullie samenzijn en stimulerend altruïsme, binnenkort ook naar hun gouden mand kunnen vertrekken… Dank je wel voor zo veel nieuw geluk!


Het Shin-team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten