dinsdag 17 mei 2011

Reactie

Wij hebben zelf drie prachtige Shinners geadopteerd namelijk Pluche in april 2009, Niña (voorheen Pénélope) in juni 2009 en Angel (voorheen Sandie) in juni 2010.

Zelf hadden wij al 4 jack russells dus het was voor ons zeker niet noodzakelijk om er nog drie extra bij te nemen.

Waarom dan wel ? Gewoon omdat het super honden zijn waar je niet genoeg van kunt krijgen en had ik meer plaats en meer tijd gehad, kwamen er zeker nog extra bij.

Ook weten wij nu al dat onze volgende hond zeker nog een Shinnertje zal zijn.

Tot tweemaal toe hebben wij geprobeerd een hond uit een belgisch asiel te redden.

Tot tweemaal toe werd het ons geweigerd, via telefoon, zonder huisbezoek en voor de meest stomme redenen (bvb als je al meer dan 3 honden had mocht er geen extra bij …)

Dan begin je toch ook wel even te twijfelen of die mensen het wel goed bedoelen met de honden hoor !! Onze meisjes zijn gelukkig binnenin hun meute en ondanks het feit dat het allemaal teven zijn bestaat er een hele goed verstandhouding onderling en wordt perfekte hondentaal toegepast.

Fabienne, laat je zeker niet ontmoedigen door mensen die niet weten waarover ze praten, weet dat wat je doet goed is en dat alle honden die tot nu toe al een gouden mandje hebben gevonden dank zij jou en Shin je voor eeuwig zullen dankbaar zijn.

Corinne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten