donderdag 14 april 2011

Katelijne neemt tram 5, samen met haar Fiona.


Er zijn zo van die gouden mensen die een persoonlijke ervaring willen uitdragen om het lot van anderen te helpen verbeteren.

Katelijne Waterschoot is zo iemand. En Fiona is haar Shin-hondje-vriendin. Samensmelten met een hondenvriendin, een onvoorwaardelijke vriendschap en een eindeloos vertrouwen voelen, zo kan je hun relatie wel omschrijven…

Uit grenzeloze vriendschap en dankbaarheid voor haar soulmate Fiona, die ze 2 jaar geleden adopteerde, heeft Katelijne beslist om haar 50e verjaardag te organiseren geheel in het teken van ACE-SHIN. De volledige opbrengst van haar verjaardagsactiviteiten schenkt ze aan de Refugiohonden.

Katelijne koestert ook de droom om naar de Refugio in Mijas te kunnen gaan. Ze zou graag zelf zien waar Fiona een eerste veilig onderkomen vond dankzij de onvermoeibare Fabienne Paques, die haar uit een dodingstation meenam. Hopelijk kan ze deze droom binnenkort realiseren!

Iedereen kan helpen om de verjaardagsdromen van Katelijne waar te maken

1) Door deel te nemen aan de Wafkeswandeling op zondag 8 mei 2011 te midden van de natuur (provinciedomein De Hertberg en bossen de Merode). (met aanwezigheid van de Shin-infostand en de Shin shop)

Vertrek: Herberg Mie Maan om 13u30 Diestsebaan 28 - 2230 Herselt

Inschrijven: vanaf 13u in het feestzaaltje; honden gratis, baasjes en andere tweevoeters: 3 euro

Afstand: ongeveer 8.4 km2) Door sponsoring van de verjaardagsrun op 2, 3 en 4 mei

Conny, een sportieve en lieve collega van Katelijne wil haar dromen helpen waarmaken met een “Verjaardagsrun” en zal onze Belgische kust op 2, 3 en 4 mei van De Panne tot Knokke en terug, zowel fietsend als lopend, afleggen. (67 km op de twee eerste dagen al lopend en wandelend en 134 km op dag 3 al fietsend, wat in totaal op 201 km komt)

Shin vrijwilligers en sympathisanten, verenigt u op 4 mei, in Knokke, waar we Conny luidkeels zullen opwachten aan de eindmeet, samen met onze hondenvrienden.

Hoe sponsoren:

U kiest zelf een bedrag dat u per afgelegde kilometer wil betalen

Of u kiest een vast bedrag, ongeacht het aantal afgelegde kilometers

Stuur een mailtje naar mickvdcauter@gmail.com met vermelding van keuze van sponsoring.

Storten op rekening Dexia 780-5922182-54 (Animal Care España Honden in Nood)

Met vermelding van uw naam en ‘verjaardagsrun Katelijne mei 2011’Dit wordt een verjaardag om nooit te vergeten! Gefeliciteerd Katelijne! Onze warmste dank voor zo veel generositeit voor Shin! En we wensen jou en jouw Fiona nog een heerlijk leven samen!

1 opmerking: