woensdag 20 april 2011

Dia del perro Fuengirola

Op 12 april was ACE SHIN uitgenodigd om vertegenwoordigd te zijn op de dag van de hond in FUENGIROLAHet was een prachtige zonnige dag en er waren heel veel mensen aanwezig, toch ook heel wat hondjes met goede en lieve baasjes.  Ook stoere gasten met enorme pitt bulls en staffs waren massal aanwezig. Dit is iets wat me altijd hartpijn doet, want het zijn zo'n goede honden als ze een goede en consequente opvoeding krijgen. Ze zijn vaak het boegbeeld van een onzekere baas die de stoere pitt nodig heeft om hem een vorm te geven en daar zijn dit soort honden dan het slachtoffer van.

Wij waren er met onze vrijwilligers en heerste een super gezellige sfeer!
Enkele kraampjes verder stond een broodfokker met Chihuahua's, met Franse - en Engelse bulletjes, ...
De kleine koopwaar lag troosteloos kijkend en bij elkaar opgepropt wachtend op een koper.

Toen we de broodfokker erop attent maakte dat een van de pupjes zijn eigen uitwerpselen aan het opeten was, kregen we als reactie "Es muy rico !!!", onvoorstelbaar!

Wij staan er met ons sterilisatieproject, vaccinatieproject en bewustmaking van de velen duizenden die dagelijks worden afgemaakt in de lokale dodingsstartions.
In Cartama werden vorig jaar 8000 honden afgemaakt, dat zijn 666 honden per week, waaronder 3500 Podencos!
Maar om positief te blijven, het was een goede dag en het is goed dat we er waren, met onze projecten en we hebben toch geprobeerd om ons best te doen ... voor onze hondjes!

Fabienne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten