zondag 27 maart 2011

Risas, Paula en Martes

Zij kwamen lang geleden binnen en houden zich aan elkaar vast, zij houden de moed erin en hopen elke dag dat er ook voor hen ook een oplossing komt. 
Dit Trio, stuk voor stuk schatten van honden:

Risas (ref 2666) lacht, daarom noemt zij Risas wat lachen in het Spaans betekent.
Martes (ref 2495) zie ik nog in het dodingsstation van Jerez zitten, hij was de laatste die we toen hebben ingeladen, een beeld die mij bijblijft.
Paula (ref 1419) die nu al 2 jaar lang bij ons is, een hondje dat niet opvalt maar o zoveel te bieden heeft. Ze heeft een droomkarakteren is een en al vriendschap.

Waarom ziet niemand hen staan? Ze zijn de moeite waard, met hun hartje van goud.

Wij zijn elke dag bij onze honden, weten hoe ze zijn. Het is niet altijd even gemakkelijk om te verwoorden in enkele zinnetjes die we hebben, maar proberen onze honden zo goed mogelijk te omschrijven.

Elke dag horen wij hun gehuil, voelen wij hun droefheid, dag na dag houden de honden de moed erin, ze mogen hun strijd niet verliezen en blijven hopen op een echte thuis... Ze verdienen het allemaal.

We geven niet op, lieve schatten, er komt een dag dat ook jullie ergens thuis mogen komen.


Risas  (ref 2666) en Paula (ref 1419) 

Risas (ref 2666), Martes (ref 2495) en Paula (ref 1419)

Het clubje van drie

Drie schatten, drie dikke vrienden 

Martes (ref 2495) en Paula (1419)

1 opmerking:

  1. dit is al een oud stukje maar martes gaat eindelijk zijn geluk vinden..na jaren wachten mag hij heerlijk bij me komen wonen samen met mijn 2 andere hondjes martes gaat eindelijk een heerlijk leven tegemoed

    BeantwoordenVerwijderen