woensdag 23 maart 2011

Katelijne neemt tram 5, samen met haar Fiona.

Er zijn zo van die gouden mensen die een persoonlijke ervaring willen uitdragen om het lot van anderen te helpen verbeteren.

Katelijne Waterschoot is zo iemand. En Fiona is haar Shin-hondje-vriendin.

Om haar 50ste verjaardag niet onopgemerkt te laten voorbijgaan organiseert ze op 8 mei een verjaardagsfeest, geheel in het teken van ACE-SHIN.

Uit grenzeloze vriendschap en dankbaarheid voor haar soulmate Fiona, die ze 2 jaar geleden uit de Refugio adopteerde. Samensmelten met een hondenvriendin, een onvoorwaardelijke vriendschap en een eindeloos vertrouwen voelen, zo kan je hun relatie wel omschrijven…

Katelijne wil graag iets “terugdoen” voor Shin en nodigt haar vrienden en familie en collega’s daarom uit op een gesponsorde wandeling ten voordele van Shin in de bossen van Herselt. Ze zal de Shin-pralines te koop aanbieden, en ook een assortimentje uit de Shin shop.

Een powerpointpresentatie zal alle aanwezigen informeren over waar en hoe ACE-SHIN werkt, om toe te lichten hoe ook andere mensen hun geluk kunnen vinden bij een viervoeter en hoe ook zij een wereld van verschil kunnen maken voor het leven van een rescue hond.

Katelijnes droom is om ooit zelf naar de Refugio in Mijas te kunnen gaan. Ze zou graag zelf zien waar Fiona een eerste veilig onderkomen vond dankzij de onvermoeibare Fabienne Paques, die haar uit een dodingstation meenam. Hopelijk kan ze deze droom binnenkort realiseren!

Een sportieve en lieve collega van Katelijne wil haar hierin steunen met een “Verjaardagsrun” en zal onze Belgische kust op 2, 3 en 4 mei van Knokke tot in De Panne en terug, zowel fietsend als lopend, afleggen. Ze zal levende reclame zijn met haar wapperende Shin t-shirt aan! Shin vrijwilligers en sympathisanten, verenigt u op 4 mei, in Knokke, waar we haar luidkeels zullen opwachten aan de eindmeet, samen met onze hondenvrienden.

Dit wordt een verjaardag om nooit te vergeten! Gefeliciteerd Katelijne! Onze warmste dank voor zo veel generositeit voor Shin! En we wensen jou en jouw Fiona nog een heerlijk leven samen!
 

2 opmerkingen:

 1. Wij wensen jullie alvast een onvergetelijke verjaardag!
  Myllie, Pelu, Ronda en Hyra
  (en onze baasjes ook natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er zeker van dat haar verjaardag onvergetelijk was, voor haar en ook voor andere
  personen !?

  BeantwoordenVerwijderen