vrijdag 23 januari 2009

ODDY en ROBBY...

Sinds maandag heb ik er een nieuw hondje bij...

Weeral zo'n schatje en mooi dat hij is !!!

Het moet gezegd worden, Spanje heeft de allermooiste kruisingen ter wereld en onze Robby is daar weeral het levende bewijs van !!! Nog maar 1 jaar oud en reeds 2maal gedumpt en de laatste keer dan nog in Belgie...? Begrijpen wie begrijpen kan... ik alleszins niet , de blijheid en vriendelijk stroomt eraf bij dit mooie hondje ondanks de pijnlijke ervaringen en de ontreddering die hij heeft ondergaan . Een spaans zonneke, doodcontent met een knuffel en een vriendelijk woordje, en voor de rest maar spelen en spelen... Hopelijk komt hij gauw , dat ene baasje dat we nodig hebben, die hem nooit meer in de steek laat en hem koestert een leven lang !!!!

En dan is er nog mijn lieve lieve ODDYMAN, hij is toch zo blij en zo fier dat hij weer deel uitmaakt van een gezin , het is bijna ontroerend om hem bezig te zien .... Waken , samen met Mackenzie, onze grote liefste herder, doet hij met zoveel overtuiging...Fier staat hij dan aan de poort,gevaarlijk te grommen alsof er groot gevaar dreigt en hij ODDYMAN iedereen moet redden !!! Ook de paarden moeten eraan geloven, af en toe er eens goed achter zitten, dat is toch zo plezant, samen met den Tommy die niks liever doet dan de boel op stelten zetten !!! En ja,was ik al bijna vergeten, ne lekkere goeie verse paardendrol... bestaat er iets lekkerder dan dat om van te smullen en daarna gezellig even in ronddraaien... Maar het leukste denk ik vind hij s' avonds, als iedereen thuis is, gordijnen dicht en buikske vol... En dan samen met mamie in de zetel liggen en veel kusjes en krijgen en streelkes... O daar geniet hij zo van onze oude Spanjaard !!!Dan is hij de koning te rijk en Spanje is een heel ver verleden....

Dus AUB,ik weet niet goed aan wie ik mij moet wenden... Laat hem toch als het even kan en mag nog heel lang bij ons blijven... Hij heeft er zo voor gevochten,de moed niet opgegeven... Hij hoort er zo bij, bij ons gezin...we kunnen en willen hem niet meer missen !!!

Onze lieve lieve ODDYMAN

Hilde

1 opmerking:

  1. Hallo Hilde! Ik ben blij dat het zo goed gaat met Robbie! (en natuurlijk ook Oddy). Robbie was geplaatst en moest ineens plots weg! Mijn ouders zijn hem komen halen en hij kon 1 nacht en dag bij hen blijven totdat hij naar jouw ging! Het is inderdaad een schat van een hond! Hij speelt zo graag in de tuin! Mijn moeder was na 1 dag al erg aan hem gehecht!
    Ik hoop dat hij een gezin vindt met een mooie tuin (want dat heeft hij wel nodig!) waar hij voor altijd mag blijven. Hij verdient dat! Groetjes, Elke

    BeantwoordenVerwijderen