donderdag 8 januari 2009

Loeka

Hello Allemaal!!
Een kleine update over m'n lieve Loekita...
We zijn nu twee dagen bezig met de pilletjes, gisteren was er nog niet veel verbetering merkbaar, de grote tsjoep stond op haar lip, een beetje zoals een kerstbol in een kerstboom... je kon er niet naast kijken... Maar vandaag: ikke thuisgekomen van het werk, direct haar lip aan een grondig onderzoek onderworpen; en wat zag mijn grote oog?? De tsjoep is al superveeeeeeeeeeeeeeeeeel kleiner geworden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoera voor mijn droomhond!!! Ik heb er een beetje aan gevoeld, en het is al veel minder hard, het is soepeler en zichtbaar kleiner!! Dus...ik denk dat het de goede kant uitgaat!! Ik durf alweer stillekes hopen dat een operatie niet nodig zal zijn, want amai heb ik daar m'n slaap voor gelaten... wel normaal zeker hé ;-) De laatste drie nachten heb ik nachtmerrie-scenario's overlopen, griezelige beelden van m'n kleine meid op de operatietafel, het gepiep van de machines, de geur van medicijnen en ontsmettingsmiddelen...bah!!
Maar met een beetje chance kunnen we dat snel vergeten...
Binnen 12 dagen moeten we op controle en dan zullen we weten of het echt weg is. Dus hopelijk kan Loeka snel weer in de spiegel kijken zonder dat er een grote bol haar mooie toet verbergt!! Wou jullie dit even laten weten, wordt vervolgd!
Canelo is ook geadopteerd trouwens!
Zaterdag komen de baasjes hem ophalen en zondag komt m'n lieve Ankor aan, kan niet wachten om hem op te vrolijken, zal ie wel nodig hebben, de knapperd...
Liefs van Jolien en Loeka!!!
En nog eens bedankt voor alle lieve berichtjes, niet te geloven wat een deugd dat dat doet!!

5 opmerkingen:

 1. jahoeoeoeoe! go loeka!!!
  eneh Jolientje, is Ankor voor de pleeg of voor de blijf?

  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ankor is voor de pleeg Janeke :p helaas pindakaas...mijne sjoe is nog altijd onvermurwbaar...fosteren OF een tweede hond... maar ge kent mij he...alles op z'n tijd :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super voor Loeka, wij blijven mee de pootjes omhoog om te duimen voor een volledig herstel...

  Enne Jolien'tje Flip zei vorig jaar nog toen ik de Nouka wou, 6 is meer dan genoeg, zat hier toen ook een opvangertje dus had er eigenlijk maar 5 blijvers, zijn hier intussen 9 blijvers... dus de moed niet opgeven zou ik zeggen ;)

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fantastisch !!!
  waar een wil is, is een weg !!!
  en met goede moed, overwin je veel meer.Ben zo blij voor jullie tweetjes
  knuffel Griet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is goed nieuws! Volhouden zo.
  Puli's Leishmania is terug onder controle denk ik.Sinds enkele dagen hebben we een knobbeltje ontdekt aan zijn schouder, dat moet ook goed in het oog gehouden worden.
  Geef Loeka een dikke knuf van ons.
  Alice, Puli en de NAIS kids

  BeantwoordenVerwijderen