woensdag 17 september 2008

Tio en Tessy

Vorig jaar (eind augustus 2007) hebben wij Tio en Tessy (Andrea) geadopteerd en mogen halen op het vliegveld, ondertussen zijn wij nog steeds heel blij met hen.

Het gaat heel erg goed met de hondjes. Tessy blijft nog wel schuw naar buitenstaanders toe, maar daar doen we niet moeilijk over. Het blijft iedere dag beter gaan.
Ze zitten nu gezellig in de puberteit en je weet wat dit betekent...luisteren? Hahaahaa alleen als ze zin hebben!

We verdenken Tessy ervan dat ze kattenbloed door haar aderen heeft stromen. Die maakt sprongen dat geloof je gewoon niet. Zo lenig Tessy is, zo houterig kan Tio zijn wat ook weer voor hele komische situaties zorgt..zo kan hij nog steeds heel moeilijk de afstand schatten als hij vanuit de gang een glij-aanval inzet naar de keukendeur..het remmen lukt nog steeds niet op tijd dus ja boem is ho..inderdaad hij blijft nog steeds tegen de deur aanknallen, gaat dan stom om zich heen zitten kijken: hoe kan dit nou weer..ach misschien doet hij het er ook wel om want wij liggen weer in een deuk.Hij kan zo het circus in..onze clown.

Afgelopen augustus 2008 zijn we op vakantie geweest naar Spanje en uiteraard zijn Tio en Tessy meegegaan..ging super goed! We hadden een eigen zwembad maar zwemmen, nee dat doen ze liever niet. Dobberen op de krokodil of in hun eigen hondenbad vinden ze wel geweldig! (zie foto's).

Ook stuur ik een foto mee gemaakt tijdens het afgelopen EK voetbal 2008 om te laten zien dat ze zich volledig hebben aangepast en echt voor het Nederlands elftal zijn. Tio, die was niet uit zijn tenue te krijgen. Shirt mocht niet uit en de scheidsrechtersfluit bleef om zijn nek.

Wie weet, misschien zijn ze wel geschikt voor de foto van de maand.

Nou, ik wens jullie nog veel goeds met het zoeken naar geschikte baasjes voor alle honden die opvang nodig hebben. Ik blijf jullie site volgen..wie weet, waar plaats is voor 2, kunnen er ook wel 3 terecht.
Groetjes uit Nederland (Den Haag),

Conny

1 opmerking:

  1. Jullie hebben wél lef, hé? Als ik zo'n grote krokodil zou tegenkomen zou ik hard gaan lopen. Liever bange Puli dan dode Puli, toch?
    Knuf en snuf van Puli

    BeantwoordenVerwijderen