maandag 15 september 2008

Nog 3 dagen....manifestatie 21 september 2008

Manifestatie Madrid 21 September 2008Spanje, land met 40 miljoen inwoners, waarvan nog niet eens de helft internet heeft...de meerderheid kan dus hun stem niet laten horen bij de manifestatie van 21 september a.s. in Madrid, die van zo groot belang is.

Om kracht bij te zetten vanuit het buitenland waar internet zo ontwikkeld is en netwerken zo gigantisch, hebben we een petitie voor ze online gezet. De boodschap is duidelijk : we vragen attentie voor de rechten van het dier, om de dierenbeschermingswet die er al wel degelijk bestaat, ook daadwerkelijk uit te voeren en de boetes zelfs hoger op te leggen voor het mishandelen en verlaten van dieren.

NU kunt u vanuit het buitenland meewerken aandacht te krijgen van de regering in Madrid, om HET probleem waar we al jaren tegen werken, aan te pakken!

Het kost slechts 1 minuut van uw tijd, maar het redt een leven van een dier!

Optimistisch hadden we de teller op 100.000 gezet van het aantal gevraagde stemmen......de teller staat nu op 889 stemmen.....na 1 week....en ik zie zo weinig Belgische en Nederlandse stemmen.....we hebben nog slechts 1 week om de laten zien dat de buitenlanders het zat zijn, en dat we Spanje op dezelfde lijn willen zien staan als de rest van beschaafd Europa!

Teken daarom alstublieft de petitie, alleen uw naam en land dient slechts te worden ingevuld, er zijn geen verplichtingen aan verbonden, en u krijgt ook geen vervelende spam mails nadien. Slechts 1 minuut..........

Bedankt.

Gina.

Hier kunt u de petitie tekenen:
http://www.thepetitionsite.com/tell-a-friend/1583834

Ondertussen is de petitie afgesloten, bedankt aan allen die deze getekend hebben!

Meer info:
http://concentracionmadrid.es.tl/

''De beschaving van een volk is te meten aan de mate van respect waarmee ze met hun dieren omgaan."
Mahatma Ghandi

ACE steunt deze aktie,
http://concentracionmadrid.es.tl/Asociaciones-que-se-adhieren.htm?PHPSESSID=3ba916940b78b56b1ec27b9a6610e9a3

El Diario de un Perro / Dagboek van een hond:

una historia triste que se repite constantemente, esperando que con este video se toque el corazon de algunos, y recapaciten antes de hechar a un perro ala calle, igualmente si puedes ser su salvador darles cobijo y amor para los tantos que hay ahora en la calle :

http://www.youtube.com/watch?v=D-wxPkVMHT0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten