dinsdag 9 september 2008

Dagvandehond in Hasselt

Zondag 7 september 2008

Het was geen weer om een hond door te jagen.
Maar het was "dagvandehond" in Hasselt en daar kon ACE/SHIN niet wegblijven!!!

In het mooie landelijke Kapermolenpark, waar dit evenement plaatsvond, hadden wij een strategische standplaats dicht bij inkom 2.

Wat er zoals te beleven viel konden jullie lezen op de site van de organisators. Ondanks de spelbreker, trotseerden vele hondenliefhebbers het slechte weer en konden we alles in het werk stellen om de doelstelling en werking van ACE/SHIN onder hun aandacht brengen te brengen.

Natuurlijk waren de meeste al de gelukkige bezitter van één of meerdere viervoeter en dus niet onmiddellijk geïnteresseerd in een adoptie. Maar toch bleef bijna iedereen geboeid luisteren naar wat SHIN te verkondigen had. De vinger bleef daarbij niet altijd op de knip en velen deden spontaan een duit in het zakje.
Flyers en folders vlogen het kraam uit, soms letterlijk door de felle wind. Het materiaal was net opgedroogd of daar kwam de volgende regenbui.

De fosterhondjes Smiley, Stalone en Toscah, die er ook bij waren, kregen echt wel de verdiende aandacht. Laat ons hopen dat er snel adopties volgen.

Een dikke (ietwat herfstachtige) pluim op de hoed van onze vrijwilligers die er zoals altijd met hart en ziel tegenaan gingen.


Elke en Smiley zijn er klaar voor

de eerste bezoekers

een aai voor Smiley

een aai voor Stalone

Theo vertelt

een droog moment
schuilen voor de regen
daar doen we het voor
dedagvandehond

Gisje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten