maandag 11 augustus 2008

Danto op vakantie

Hallo, iedereen
Ik had zo al een voorgevoel, er stonds te gebeuren!
Mijn vrouwtje was druk in de weer met koffers. Ik kreeg kriebels in mijn buik omdat ik niet wist wat er te gebeuren stond.
De volgende morgen vertrokken we.
Zolang de wagen reed was ik heel rustig en lag ik te snurken met mijn hoofdje dicht tegen mijn vriendinnetje Caitlin aan. Maar als de auto stopte, werd ik zenuwachtig.
Ze gingen mij toch niet ergens achter laten?
Eindelijk kwamen we aan in een plaatsje dat mijn baasjes Normandië noemden. Wat mij betreft, laat het maar mijn oud-vertrouwde nestje in Mechelen zijn. De eerste dagen vond ik vakantie niet fijn, veel te veel stress voor mij.
Tot ik de grote zandbak voor het hotel ontdekte!
Hier kon ik ravotten en achter de vogels aan zitten. Op het einde van de vakantie was ik zelfs niet meer te houden als ik de grote zandbak zag.
Een paar keer probeerde ik te drinken van de grote plas water aan de zandbak - maar dat smaakte ronduit vies. Ik ontdekte dat Fransen heel lief voor honden zijn. Overal (hotel, restaurants, winkels) was ik heel erg welkom & iedereen zei wat een mooie jongen ik wel was. Als mijn baasjes dan mijn verhaal vertelden, zette ik nog een extra trieste blik op wat mij steevast nog een paar extra knuffels opleverde.
Vandaag ben ik terug thuis.
Het waren fijne dagen in Normandië, maar ik ben heel erg blij dat ik mijn oude vertrouwde nestje in Mechelen terug vond. Stilaan....stap voor stap....zal ik mijn geschiedenis in Spanje wel vergeten & geloven dat mijn baasjes mij nooit zullen achterlaten. Als ik denk aan alle knuffels van mijn vrouwtje & vriendinnetje Caitlin & lieve zorgen van mijn baasje....dan besef ik het wel hoor: ze zien me echt doodgraag.
Dikke poot
Danto

4 opmerkingen:

 1. Danto heeft eindelijk het gelukkige nestje gevonden waar elk hondje recht op heeft...

  Hartverwarmende foto's en een leuk vakantiedagboek.

  De Klapwijken (een extra knuffel van Danto's vierpotig vriendinnetje, Kato).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Bedankt voor het leuk reisverslag, Danto... ;))

  Na een heerlijke vakantie, oost-west...thuis best ??

  Steeds fijn om onze rakkers zo es terug te zien ; Danto ziet er geweldig uit...

  Succes samen en we horen ons nog,

  Grtjs,

  Patrick.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Danto,

  Wat een leuke vakantie heb jij gehad zeg!!Er zijn er veel die in jouw plaats zouden willen zijn.En jouw baasjes, die zijn dol op jou!! En wij kunnen het weten! Want wij wonen 2 huizen verder en ook bij ons krijg je telkens een dikke knuffel. Nog veel plezier en tot...
  Groetjes,
  P&D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Howdy, Danto
  Het is waar he, eigen haard is nog altijd goud waard.
  Ik ben ook op vakantie geweest, ik voelde me meteen thuis in de cottage in Schotland. Maar bij mij is het zo'n beetje van:waar 't vrouwtje is daar is mijn thuis ongeacht waar ook ter wereld.
  Knuf en snuf van Puli

  BeantwoordenVerwijderen