dinsdag 30 december 2014

Wij zijn de grote geluksvogels met onze Baziel !

Hallo,

Wij hebben sinds zaterdag één van jullie honden geadopteerd, nl. Baziel (vroeger Niel) en hij overtreft al onze verwachtingen!  

Al vanaf de eerste nacht is hij zindelijk en heeft hij geen kik gegeven. Hij is gewoon rustig gaan slapen en heeft geduldig afgewacht tot wij ’s morgens met hem buiten gingen.
Wandelen vindt hij fantastisch, zelfs in de sneeuw! Alleen wilde hij niet plassen als hij aan de leiband was, dus … loopt hij ondertussen zonder leiband en hij wijkt niet van onze zijde.

Meerijden met de wagen is nog wat stresserend, maar hij zal snel genoeg leren dat ook dit iets positiefs is. Want hij is enorm leergierig en heeft heel snel door wat er van hem verwacht wordt.

En hij is zoooooooo lief en aanhankelijk!! Echt waanzin hoeveel liefde je krijgt van een dier dat in feite nooit de warmte van een gezin gekend heeft.
In de Refugio had hij al wel geleerd dat mensen ook goed kunnen zijn, maar toch sta ik er versteld van hoeveel vertrouwen hij op 2 dagen tijd al heeft in ons.

Iedereen zegt dat HIJ met zijn gat in de boter is gevallen, maar ik denk eerder dat WIJ de geluksvogels zijn … hij is er echt één uit de duizend!!!

Nogmaals respect voor het geweldige werk dat jullie leveren en bedankt voor onze nieuwe huisgenoot!

Groetjes,
Vicky, Bart, Arno en BazielGeen opmerkingen:

Een reactie posten