donderdag 25 december 2014

Kerst en Nieuwjaarswensen van Sali, Nino, Kikki en Pippa !

4 geluksvogels met hun kerstwensen : 

Wij ( Sali, Nino, Kiki en Pippa ) zijn nu al een paar jaar geadopteerd door onze mammie Nancy en papa Bruno.
Nooit hadden we kunnen dromen dat we na ons Spaans avontuur zo een luxeleventje gingen leiden hier in België, dit overtreft echt al onze verwachtingen!
We worden hier omringd met zoveel liefde en aandacht we hebben de leukste hondenmandjes, het leukste speelgoed en hebben aan snoepjes en knaagbeentjes ook geen tekort!
Natuurlijk is ons eten hier ook lekker we hebben wel 4 verschillende soorten eten waar we kunnen uit kiezen en 's avonds krijgen we nog gekookte kipfilet met rijst.
Ons mooiste moment van de dag is wanneer mammie en papa slapen gaan want dan mogen we gewoon lekker mee bedje in en daar genieten zowel wij als zij van.
We horen mammie en papa dikwijls zeggen dat ons adopteren het beste is wat ze ooit gedaan hebben en dat ze daar nog geen seconde spijt van hebben gehad.
Mammie zou graag tegen de zomer nog een vijfde shin-hondje adopteren maar eerst moet ze papa nog overhalen maar daar helpen wij wel mee hoor met onze schattige en lieve snoetjes!
Wij wensen alle shin-hondjes een magische Kerst en een fonkelend 2015 hopelijk worden jullie allemaal geadopteerd!
Natuurlijk wensen we alle mensen van Ace ook fijne Kerstdagen toe en een spetterend 2015 want zonder jullie inspanningen waren wij er niet geweest en hadden we niet zo kunnen genieten van ons luxeleventje! Nogmaals nen dikke mercie voor alles!

Dikke lekskes van SALI, NINO, KIKI en PIPPA
en warme eindejaargroetjes van de mammie en de papa Nancy & Bruno
Geen opmerkingen:

Een reactie posten