woensdag 8 oktober 2014

Zappy

Hey,

Even een update van Zappy.

Vorige week donderdag kwam ons nieuwe gezinslid aan in Zaventem. Toch wel even spannend omdat we niet goed wisten wat we mochten verwachten. We hadden ook onze oudere hond Nada meegebracht om haar nieuwe broer te verwelkomen.

Na een wachttijd van twee - voor ons lange uren - was het dan uiteindelijk zo ver. We waren meteen verkocht toen we zijn lieve snoet zagen met daarin twee wondermooie ogen. Even van halsband wisselen, nog wat praktische regelingen meegekregen en toen was het moment eindelijk daar. We mochten met z'n allen naar huis vertrekken.

De rit duurde niet zo lang, thuis aangekomen stond zijn gouden mandje al klaar. Het was net alsof Zappy reeds langere tijd deel uitmaakte van ons gezin. Iedereen ontmoet, nog een lange wandeling gemaakt alvorens de nachtrust aan te vatten en dan in zijn nestje. Hij heeft tot 's morgens geslapen en gesnurkt. Maar oh zo aandoenlijk om te zien en te horen.

Met ons oude brompotje moet het nog een beetje loslopen, omdat Nada denkt dat alles van haar is. Zappy geeft haar de nodige ruimte en af en toe wordt er al eens gesnuffeld. In Viktor, de hond van mijn schoonzus, heeft hij een echte speelkameraad gevonden. Ravotten in de tuin, samen een kluifje delen, ... en Nada staat erbij en kijkt ernaar.

We zijn blij dat we Zappy mogen verwelkomen na hem reeds twee lange jaren gevolgd te hebben op jullie site. Hij was en is voor ons voorbestemd.

We hopen dat we samen met ons viertjes nog lang mogen genieten.

Zou je dit ook willen doorsturen naar Fabienne omdat ze mij vorige week heeft gebeld daar haar man veel verdriet had bij het vertrek van Zappy?

Ik stuur ook nog enkele fotootjes door.

Met vriendelijke groeten,
SandraGeen opmerkingen:

Een reactie posten