donderdag 18 september 2014

Sam (vroeger Joany)

Hallo allemaal,

Hier een fotootje van Sam in haar nieuwe thuis! We hebben hier lang voor moeten oefenen, want ze staat geen moment stil! 

Net 1 jaar en 3 dagen geleden kwam ze aan in Zaventem en het klikte meteen! Een emotioneel moment! Zeer goede opvang trouwens door de SHIN-medewerkers op de luchthaven.

Sam is ondertussen 18 maanden oud en doet ons elke dag lachen met haar gekke toeren. 
We startten eind oktober met de hondenles en sinds april heeft ze haar brevet! Elke maand ging ze een klas hoger, erg leergierig en speels is ze. Ook op de hondenclub is ze een graag geziene gast en wordt ze er vaak bijgehaald om naast moeilijke, angstige of dominante honden te staan.  Ze dient als voorbeeld voor anderen om te laten zien dat je geen rashond moet hebben om plezier met je hond te beleven (wat de leden van Sint-Hubertus ook mogen beweren). Haar hobby’s: ravotten met de speelkameraadjes in de tuin, kadavers uit het veld halen en naar haar baasje brengen, achter de vlinders springen, de bal afpakken van Flynn (haar oudere kompaan) en nog 1001 dingen! Ah ja, en mee
gaan kamperen, want dan mag ze mee in bed!

Maar het allerbelangrijkste: ze is onze grootste knuffel en de dikste vriend van Ferre, onze zoon, en van alle andere kinderen die langskomen. Ook diegenen die bang zijn van honden, Sam is blijkbaar een goede therapeute. Ze is dol op water, springt in elke plas (of waterbak van koeien) die we tegenkomen, maar zwemmen, da’s (nog) niet aan haar besteed. 

Een dikke merci!

Groetjes,
Sofie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten