zaterdag 27 september 2014

Een briefje van Teddy, alias Sombrito


Met dank aan iedereen die voor deze schat gezorgd heeft, zodanig dat hij uiteindelijk bij ons zijn echt gouden mandje mocht vinden.  
Gedaan met van dodingsstation naar asiel naar opvanggezin …… deze stress kan onze Teddy nu achter zich laten.  
Teddy heeft zich heel snel aangepast, hij is superlief, aanhankelijk en superintelligent.  Kortom een hondje die iedereen wil.  Daarom kunnen we ook moeilijk begrijpen waarom zo’n schat, zo’n klein dotje, zomaar opzij wordt gezet, onbegrijpelijk, geen woorden voor. 

Waar je staat of gaat, daar is ook onzen Teddy.  Hij volgt je op de voet en is nieuwsgierig naar alles.  In de maand dat hij bij ons is, is hij toch al wat opengebloeid, hij krijgt stilaan het vertrouwen en weet dat hij nu voorgoed mag blijven.  Hij heeft ondertussen al wat uitstapjes mogen meedoen.

Zoals jullie kunnen zien een schatje waar je overal mee naar toe kunt.  Geef hem een klein beetje liefde en aandacht en je krijgt toch oh zoveel terug.  Voor ons is hij het winnend lotje uit de loterij, we willen hem nooit meer missen, nogmaals dank aan alle vrijwilligers die voor Teddy gezorgd hebben!  Jullie kunnen er op rekenen dat dit schatje bij ons in heel goede handen is en nooit iets zal tekort hebben op alle vlakken!

Filip, Carla, Teddy
Lucien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten