vrijdag 4 juli 2014

VERHAAL: Louiseke

Dag allemaal,

Wij zijn terug van Spanje waar we wel het een en ander hebben meegemaakt: na een bijna verdronken Nancy, een huurauto in franjes, een grieperige Patrick en een bijna gemiste vlucht zijn we toch thuisgeraakt!

Totaal onverwacht kwam daar plots een klein Chihuahuaatje uit de lucht gevallen, recht ons leven in. We hebben haar Louiseke gedoopt. For free kregen we haar. Take herAls kersverse papa stond ik er wat verbouwereerd bij, maar ik sloot haar onmiddellijk in mijn hart. Nancy dacht: "Oh neen, toch niet nog eentje?" Clandestien hebben we haar meegesmokkeld naar ons appartementje en daar kroop zij dichter en dichter bij ons en dieper in ons hart... . Wat een crème van een Chihuahuaatje!

Daarna namen we dit intens lief en supersociaal kleintje mee op het vliegtuig, hop, naar haar nieuwe leven. Thuisgekomen klonken wij doodmoe op onze nieuwe, kleine aanwinst: ons Louiseke. Santé, Louiseke, op een gelukkig en heel lang leven!

Maar haar buikje groeide en groeide. Fabienne, Ton en enkele andere mensen in Spanje hadden reeds gezegd: "Nou, die is zwanger, hoor!" Dat meen je niet, neen, dit is zeker een restant van vorige zwangerschappen... . Hop, snel een echo laten maken, en ja, wat blijkt? Wij hebben één Chihuahaatje gekregen maar zullen er met meer eindigen. Louiseke zwelt nu per uur aan en wordt meer en meer aanhankelijk. Het is net een klein popje dat lijkt te vragen: laat me nu niet achter... . Dat gaan we zeker niet doen! De dierenarts staat paraat; het wordt eerstdaags zeker een keizersnede. Ik vrees dat er visjes zwemmen in haar buikje. ;)

Kleine pruts, wat een geluk dat je hier bent... . We gaan je helpen. Fingers crossed voor een goede afloop!

Je zit al zo in ons hart, jij moet het zeker redden, lieve schat... .

N en P


Geen opmerkingen:

Een reactie posten