zondag 9 december 2012

Vinnie (vroeger Inaky)

Liefste Fabienne en SHIN-team,

Op 08/08/2012 ben ik met jullie organisatie naar België gekomen. Ik wist niet goed wat me overkwam: ik werd uit een hokje gehaald en plotseling door twee mensen uitbundig geknuffeld. Zij hebben mij meegenomen met de auto naar hun huis. Daar leerde ik een kleine Chihuahua kennen, kreeg ik een dik kussen met een mooi dekentje, veel eten en koekjes... .

Nu is dit mijn thuis, waar ik elke dag leuk kan spelen met mijn kleine, lieve broer die je hieronder op de foto naast me ziet. Die twee mensen die me meenamen, zijn nu mijn lieve mama en papa. Ze zorgen heel goed voor mij. We gaan elke dag wandelen, we knuffelen elke dag en ik krijg elke dag een lekkere koek. Wij mogen ook bijna overal mee naartoe. Zo zijn we al een aantal keer naar de zee geweest omdat we dan allemaal samen op het strand kunnen lopen en spelen. 's Avonds stopt mijn mama mij en mijn broertje onder met een dekentje. We gaan dan altijd snel slapen zodat we tegen 5 uur wakker zijn, want dan mogen we bij mama en papa in het grote bed slapen. Dat vinden we allemaal echt gezellig! Ik ken nu ook al goed Nederlands; ik ken 'zit', 'lig', 'pootje', 'wandelen', 'volgen', 'piskes doen', maar mijn lievelingswoord is 'koekie'; dan krijgen we een lekker snoepje!

Ik ben zo blij met mijn nieuwe thuis dat ik elke dag heel braaf ben, niet in huis plas, geen ruzie maak met mijn broer, flink mijn eten deel en niet wegloop. 

Dus liefste Fabienne, ik wil jou bedanken om mij de weg te wijzen naar mijn gouden mand!
  
Veel liefs
Vinnie 


chloverh's Vinnie album on Photobucket

3 opmerkingen:

 1. Hey,
  Ik ben Sara, het baasje van Toshi waar jullie op gereageerd hebben :)Door deze foto's zien we echt dat onze hondjes op elkaar lijken! Alleen mag die van ons nog niet los, want hij komt niet altijd als we hem roepen :)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi,
  wat leuk samen die 2, ik heb samen met Elke het huisbezoek gedaan bij jullie.
  Weer eentje dat geen gouden maar een 'diamant' mandje heeft.

  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Sara, Ja ze lijken echt hard op elkaar hé :D .. Zelfs de tekst dat we geschreven hebben lijkt op elkaar :D.. Ik had al even een mailtje verzonden voordat jou tekst er op stond.. Ik vond dat raar om het zo allemaal te lezen toen, alles zo gelijkend :D.. Ja Vinnie mag wel vaak los lopen, hij blijft altijd dicht bij ons in de buurt. In het begin wel niet maar dan zijn we eens in de bos gaan wandelen en had ik mij verstopt, vanaf dat moment loopt hij niet verder dan 3 meter van ons weg.. En als dat toch eens voorvalt wandelen we de andere kant uit en zijn ze allebei direct daar :), misschien een tip om met Toshi te proberen? Wij hebben nu ons tweede schatje geadopteerd. Hij staat nog op de site (Lassie).. Hopelijk is hij even lief als Vinnie..

  Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen